Για την αξιοποίηση του χώρου των θαλάμων, σας προσφέρονται ράφια πολυαιθυλενίου κατάλληλα για το υγρό περιβάλλον των ψυκτικών θαλάμων, κουζινών και αποθηκών, αποκλειστικής εισαγωγής μας.
 
Είναι λυόμενα, πολύ ενισχυμένα ώστε κάθε επιφάνεια :
– Να δέχεται μικρά και μεγάλα φορτία, έως 250kg ανά επιφάνεια.
– Να τοποθετείται σε ρυθμιζόμενο επιθυμητό ύψος ανά 15 cm.
– Να επιτρέπει την ομοιόμορφη ψύξη των εμπορευμάτων ακόμη και στην κάτω πλευρά.
Ακόμη:
– Τo πλέον διαδεδομένο σύστημα κατασκευής και συναρμολόγησης. Χρόνος μονταρίσματος κάθε ραφιέρας σε 5 λεπτά. Δεν χρειάζονται εργαλεία.
– Απλός και σύντομος υπολογισμός των διαστάσεων και της τιμής κάθε ραφιέρας για το εσωτερικό του θαλάμου, στην πλάτη και τις δύο πλευρές σε σχήμα «Π» και «Γ». Εναλλακτικά εσείς μας δίνετε τις εσωτερικές διαστάσεις και εμείς σας αποστέλλουμε άμεσα την κάτοψη των ραφιών και την τιμή.
– Σταθερής κατασκευής με μεγάλη ευστάθεια. Δεν ταλαντεύονται, δεν χρειάζονται στήριξη στις πλευρές του θαλάμου, είναι αυτοστηριζόμενα.
– Με μεταλλικη στιβαρή δομή, επιφάνειες πολυαιθυλενίου εγκεκριμένου από τη FDA κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα, και βίδες από ανοξείδωτο χάλυβα.
– Ειδικά για συντήρηση και αποθήκευση τροφίμων σε super market, κουζίνες, εστιατόρια , κρεοπωλεία και κατάλληλα για επαφή με πουλερικά, αλλαντικά, τυριά, ζυμαρικά, γλυκά κλπ.
– Διατίθενται σε πλάτος 30 – 37,5 – 45 – 60 εκατοστών και ύψος 1,70 – 2,00 m.
– Μπορείτε να κάνετε συνδυασμό ραφιέρας οποιουδήποτε πλάτους ανάλογα με τις ανάγκες σας.