ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ

Πατήστε πάνω στο προϊόν που σας ενδιαφέρει για να δείτε συνθήκες αποθήκευσης σε ψυκτικούς θαλάμους (τιμές θερμοκρασίας, τιμές υγρασίας, διάρκεια, σημείο παγώματος).

laxanika  laxanika  ixthira  laxanika  ixthira  mosxari  laxanika  ixthira  mosxari  xoirino  laxanika  ixthira  mosxari  xoirino  arni  laxanika  ixthira  mosxari  xoirino  arni  poulerika  laxanika  ixthira  mosxari  xoirino  arni  poulerika  alla-kreata  laxanika  ixthira  mosxari  xoirino  arni  poulerika  alla-kreata  galaktokomika  laxanika  ixthira  mosxari  xoirino  arni  poulerika  alla-kreata  galaktokomika  auga  laxanika  ixthira  mosxari  xoirino  arni  poulerika  alla-kreata  galaktokomika  auga  diafora

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΥΓΡΑΣΙΑΔΙΑΡΚΕΙΑΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Αγκινάρες095-100%2 βδομάδες-1.2
Αγκινάρες Ιερουσαλήμ090-95%5 μήνες-2.5
Σπαράγγια0 ως 295-100%2-3 βδομάδες-0.6
Φασόλια πράσινα4 ως 790-95%7-10 μέρες-0.7
Φασόλια Λίμας3 ως 490-95%3-5 μέρες-0.6
Φασόλια ξερά1070%6-8 μήνες
Τεύτλα ρίζες095-100%4-6 μήνες-0.9
Τεύτλα095%10-14 μέρες-0.4
Μπρόκολο095-100%10-14 μέρες-0.6
Λαχανάκια Βρυξελλών095-100%3-5 βδομάδες-0.8
Λάχανα098-100%5-6 μήνες-0.9
Καρότα άγουρα098-100%4-6 βδομάδες-1.4
Καρότα ώριμα098-100%5-9 μήνες-1.4
Κουνουπίδι095%2-4 βδομάδες-0.8
Σέλινο095-100%3-4 μήνες-0.9
Καλαμπόκι γλυκό095-98%4-8 μέρες-0.6
Αγγούρια10 ως 1395%10-14 μέρες-0.5
Μελιτζάνες8 ως 1290-95%7-10 μέρες-0.8
Αντίδια095-100%2-3 βδομάδες-0.1
Λαχανικά κατεψυγμένα-18 ως -236-12 μήνες
Σκόρδα, ξερά065-70%6-7 μήνες-0.8
Σκόρδα, πράσινα φυλλωτά095-100%10-14 μέρες-0.3
Horseradish-1 ως 095-100%10-12 μήνες-1.8
Λάχανα τύπου Kale095%3-4 βδομάδες-0.5
Λάχανα τύπου Kohlrabi095%2-4 βδομάδες-1
Πράσα, πράσινα095%1-3 μήνες-0.7
Μαρούλια0 ως 195-100%2-3 βδομάδες-0.2
Μανιτάρια095%3-4 μέρες-0.9
Μπάμιες7 ως 1090-95%7-10 μέρες-1.8
Κρεμμύδια πράσινα095-100%3-4 βδομάδες-0.9
Κρεμμύδια ξερά065-75%1-8 μήνες-0.8
Μαϊντανός095-100%1-2 μήνες-1.1
Αρακάς πράσινος095%1-3 βδομάδες-0.6
Αρακάς, ξερός1070%6-8 μήνες
Πιπεριές αποξηραμένες0 ως 1060-70%6 μήνες-0.9
Πιπεριές γλυκές7 ως 1390-95%2-3 βδομάδες-0.7
Πατάτες πρώιμες10 ως 1390%-0.6
Πατάτες κύριας συγκομιδής3 ως 1090-95%5-8 μήνες-0.7
Πατάτες γλυκές13 ως 1685-90%4-7 μήνες-1.3
Κολοκύθες10 ως 1350-75%2-3 μήνες-0.8
Ραπάνια άνοιξης095%3-4 βδομάδες-0.7
Ραπάνια χειμώνα095-100%2-4 μήνες-0.7
Γογγύλια Rutabaga098-100%4-6 μήνες-1.1
Σπόροι Λαχανικών0 ως 1050-65%10-12 μήνες
Σπανάκι095-98%10-14 μέρες-1
Κολοκύθια καλοκαιρινά5 ως 1085-95%5-14 μέρες-0.5
Κολοκύθια χειμερινά10 ως 1350-75%4-6 μήνες-0.8
Τομάτες ώριμες πράσινες13 ως 2190-95%1-3 βδομάδες-0.6
Τομάτες ώριμες γερές7 ως 1090-95%4-7 μέρες-0.5
Κάρδαμο095%3-4 μέρες-0.3
Γλυκοπατάτα Yam1685-90%3-6 μήνες

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΦΡΟΥΤΩΝ

ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΥΓΡΑΣΙΑΔΙΑΡΚΕΙΑΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Μήλα-1 ως 490-95%3-8 μήνες-1.1
Μήλα ξερά0 ως 555-60%5-8 μήνες
Βερίκοκα090-95%1-2 βδομάδες-1.1
Αβοκάντο4 ως 1385-90%2-4 βδομάδες-0.3
Βατόμουρα (blackberries)-0.5 ως 090-95%3 μέρες-0.8
Μούρα blueberries-1 ως 090-95%2 βδομάδες-1.6
Πεπονάκια2 ως 495%5-15 μέρες-1.2
Κεράσια στυφά-1 ως 190-95%3-7 μέρες-1.7
Κεράσια γλυκά-1 ως -0.590-95%2-3 βδομάδες-1.8
Πεπόνια casaba7 ως 1085-95%4-6 βδομάδες-1.1
Μούρα cranberries2 ως 490-95%2-4 μήνες-0.9
Χουρμάδες-18 ή 0<75%6-12 μήνες-16
Μούρα Dewberries-1 ως 090-95%3 μέρες-1.3
Σύκα ξερά0 ως 450-60%9-12 μήνες
Σύκα φρέσκα-1 ως 085-90%7-10 μέρες-2.4
Φρούτα κατεψυγμένα-23 ως -1890-95%6-12 μήνες
Φραγκοστάφυλλα (goosberries)-1 ως 090-95%2-4 βδομάδες-1.1
Γκρέιπφρουτ10 ως 1685-90%6-10 βδομάδες-1.1
Σταφύλια Αμερικής-1 ως 085-90%2-8 βδομάδες-1.6
Σταφύλια Vinifera-190-95%3-6 μήνες-2.1
Γουάβα (Guava)5 ως 1090%2-3 βδομάδες
Πεπόνια Honeydew7 ως 1090-95%3-4 βδομάδες-0.9
Λεμόνια0 ή 10-1485-90%1-6 μήνες-1.4
Λεμόνια lime9-1085-90%6-8 βδομάδες-1.6
Μάνγκο1385-90%2-3 βδομάδες-0.9
Νεκταρίνια-0.5 ως 090%2-4 βδομάδες-0.9
Ελιές, φρέσκες7 ως 1085-90%4-6 βδομάδες-1.4
Πορτοκάλια0 ως 985-90%3-12 βδομάδες-0.8
Παπάγια785-90%1-3 βδομάδες-0.8
Ροδάκινα-0.5 ως 090-95%2-4 βδομάδες-0.9
Ροδάκινα ξερά0 ως 555-60%5-8 μήνες
Αχλάδια-1.6 ως -0.590-95%2-7 μήνες-1.6
Πεπόνια Περσίας7 ως 1090-95%2 βδομάδες-0.8
Διόσπυρος (Persimmon)-190%3-4 μήνες-2.2
Ανανάς, ώριμος785-90%2-4 βδομάδες-1
Δαμάσκηνα φρέσκα-1 ως 090-95%2-4 βδομάδες-0.8
Ρόδια590-95%2-3 μήνες-0.3
Δαμάσκηνα ξερά0 ως 555-60%5-8 μήνες
Κυδώνια (quince)-1 ως 090%2-3 μήνες-2
Βατόμουρα raspberries μαύρα-0.5 ως 090-95%2-3 μέρες-1.1
Βατόμουρα raspberries κόκκινα-0.5 ως 090-95%2-3 μέρες-0.6
Φράουλες-0.5 ως 090-95%5-7 μέρες-0.8
Μανδαρίνια (tangerines)490-95%2-4 βδομάδες-1.1
Καρπούζια10 ως 1590%2-3 βδομάδες-0.4

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΨΑΡΙΩΝ

ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΥΓΡΑΣΙΑΔΙΑΡΚΕΙΑΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Ψάρια νωπά διάφορα0 ως 195-100%4-10 μέρες-2.2
Ψάρι Σολομός νωπός-1 ως 195-100%18 μέρες-2.2
Ψάρι τόνος νωπός0 ως 295-100%14 μέρες-2.2
Ψάρι σκουμπρί – κολιός νωπά0 ως 195-100%6-8 μέρες-2.2
Ψάρια κατεψυγμένα-29 ως -1890-95%6-12 μήνες

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ

ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΥΓΡΑΣΙΑΔΙΑΡΚΕΙΑΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Χτένια νωπά0 ως 195-100%12 μέρες-2.2
Γαρίδες νωπές-1 ως 195-100%12-14 μέρες-2.2
Αστακός Αμερικής νωπός5 ως 10Σε θαλασ. νερό-2.2
Στρείδια – μύδια χωρίς κέλυφος0 ως 2100%5-8 μέρες-2.2
Στρείδια με κέλυφος5 ως 1095-100%5 μέρες-2.8
Οστρακοειδή κατεψυγμένα-29 ως -1890-95%3-8 μήνες

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΥΓΡΑΣΙΑΔΙΑΡΚΕΙΑΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Μοσχάρι νωπό, μέσος όρος0 ως 188-92%1-6 βδομάδες-2.2
Μοσχάρι νωπό choice 60% lean0 ως 485-90%1-3 βδομάδες-1.7
Μοσχάρι νωπό prime 54% lean0 ως 185%1-3 βδομάδες-2.2
Μοσχάρι νωπό Sirloin cut0 ως 185%1-3 βδομάδες
Μοσχάρι νωπό round cut0 ως 185%1-3 βδομάδες
Μοσχάρι αποξηραμένο10 ως 1515%6-8 βδομάδες
Συκώτι νωπό090%5 μέρες-1.7
Μοσχάρι κατεψυγμένο-23 ως -1890-95%6-12 μήνες

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΥΓΡΑΣΙΑΔΙΑΡΚΕΙΑΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Χοιρινό νωπό μέσος όρος0 ως 185-90%3-7 μέρες-2.2
Χοιρινό νωπό 47% lean0 ως 185-90%3-5 μέρες
Χοιρινό νωπό bellies 35% lean0 ως 185%3-5 μέρες
Χοιρινό νωπό backfat 100% fat0 ως 185%3-7 μέρες
Χοιρινό νωπό shoulder 67% lean0 ως 185%3-5 μέρες-2.2
Χοιρινό κατεψυγμένο-23 ως -1890-95%4-8 μήνες
Χοιρινό χοιρομέρι (ham) 74% lean0 ως 180-85%3-5 μέρες-1.7
Χοιρινό χοιρομέρι (ham) ελαφρώς παστό3 ως 580-85%1-2 βδομάδες
Χοιρινό χοιρομέρι (ham) κανονικά παστό10 ως 1565-70%3-5 μήνες
Χοιρινό χοιρομέρι (ham) κατεψυγμένο-23 ως -1890-95%6-8 μήνες
Χοιρινό μπέικον μεσαία λιπαρά3 ως 580-85%2-3 βδομάδες
Χοιρινό μπέικον παστό farm style16 ως 1885%4-6 μήνες
Χοιρινό μπέικον παστό packer style1 ως 485%2-6 βδομάδες
Χοιρινό μπέικον κατεψυγμένο-23 ως -1890-95%2-4 μήνες
Χοιρινά λουκάνικα νωπά0 ως 185%1-7 μέρες
Χοιρινά λουκάνικα country καπνιστά085%1-3 βδομάδες-3.9
Χοιρινά λουκάνικα country Φρανκφούρτης085%1-3 βδομάδες-1.7

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΡΝΙΣΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΥΓΡΑΣΙΑΔΙΑΡΚΕΙΑΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Αρνί νωπό, μέσος όρος0 ως 185-90%5-12 μέρες-2.2 ως -1.7
Αρνί νωπό 67% lean085%5-12 μέρες-1.9
Αρνί νωπό πόδι 83% lean585%5-12 μέρες
Αρνί κατεψυγμένο-23 ως -1890-95%8-12 μήνες

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΚΡΕΑΤΟΣ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ

ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΥΓΡΑΣΙΑΔΙΑΡΚΕΙΑΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Πουλερικά νωπά, μέσος όρος-2 ως 095-100%1-4 βδομάδες-2.8
Κοτόπουλα νωπά γενικά-2 ως 095-100%1-4 βδομάδες-2.8
Γαλοπούλες νωπές γενικά-2 ως 095-100%1-4 βδομάδες-2.8
Πάπιες νωπές-2 ως 095-100%1 βδομάδα-2.8
Πουλερικά κατεψυγμένα-23 ως -1890-95%12 μήνες

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ

ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΥΓΡΑΣΙΑΔΙΑΡΚΕΙΑΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Κουνέλια νωπά0 ως 190-95%1-5 μέρες

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ

ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΥΓΡΑΣΙΑΔΙΑΡΚΕΙΑΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Βούτυρο νωπό075-85%1 μήνα-20 ως -0.6
Βούτυρο κατεψυγμένο-2370-85%12 μήνες
Τυρί Τσένταρ μακρά αποθήκευση0 ως 165%12 μήνες-13
Τυρί Τσένταρ βραχεία αποθήκευση4.465%6 μήνες-13
Τυρί Τσένταρ κατηργασμένο (processed)4.465%12 μήνες-7.2
Τυρί Τσένταρ τριμένο4.465%12 μήνες
Παγωτά 10% λιπαρά-29 ως -263-23 μήνες-5.6
Γάλα πλήρες παστεριωμένο Α βαθμού0 ως 12-3 μήνες-0.6
Γάλα πλήρες αφυδατωμένο21χαμηλή6-9 μήνες
Γάλα χωρίς λιπαρά αφυδατωμένο7 ως 21χαμηλή16 μήνες
Γάλα εβαπορέ424 μήνες-1.4
Γάλα εβαπορέ άγλυκο2112 μήνες-1.4
Γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο σακχαρούχο415 μήνες-15
Γάλακτος ορρός αφυδατωμένος21χαμηλη12 μήνες

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΥΓΩΝ

ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΥΓΡΑΣΙΑΔΙΑΡΚΕΙΑΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Αυγά με κέλυφος-2 ως 080-85%5-6 μήνες-2.2
Αυγά με κέλυφος, ψύξη στην παραγωγή10 ως 1370-75%2-3 βδομάδες-2.2
Αυγά κατεψυγμένα ολόκληρα-18 και κάτω1 χρόνο συν
Αυγά κατεψυγμένα κροκοί-18 και κάτω1 χρόνο συν
Αυγά κατεψυγμένα ασπράδια-18 και κάτω1 χρόνο συν
Αυγά ολόκληρου στερεά2 ως 4χαμηλή6-12 μήνες
Αυγά στερεά κροκού2 ως 4χαμηλή6-12 μήνες
Αυγά στερεά λευκώματος (αλμπουμίνη)Δωματίουχαμηλή1 χρόνο συν

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΝ

ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΥΓΡΑΣΙΑΔΙΑΡΚΕΙΑΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Καραμέλες γάλακτος – σοκολάτας-18 ως 140%6-12 μήνες
Καραμέλες peanut brittle-18 ως 140%1.5 ως 6 μήνες
Καραμέλες fudge-18 ως 165%5-12 μήνες
Καραμέλες marshmallows-18 ως 165%3-9 μήνες

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΓΙΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΜΠΥΡΑ, ΜΕΛΙ, ΓΟΥΝΕΣ, ΧΥΜΟΥΣ, ΚΑΠΝΑ

ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΥΓΡΑΣΙΑΔΙΑΡΚΕΙΑΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Μπύρα βαρελάκια2 ως 43-8 βδομάδες-2.2
Μπύρα φιάλη ή κουτί2 ως 4<65%3-6 μήνες
Ψωμί-183-13 βδομάδες
Κονσέρβες0 ως 16<70%1 χρόνο
Καφές πράσινος2 ως 380-85%2-4 μήνες
Γούνες και υφάσματα1 ως 445-55%αρκετά χρόνια
Μέλι<101 χρόνο συν
Λαρδί (χωρίς αντιοξειδωτικό)-1890-95%12-14 μήνες
Ξηροί καρποί0 ως 1065-75%8-12 μήνες-5 (κάστανα) ως -10
Σπορέλαια211 χρόνο συν
Μαργαρίνη φυτική260-70%1 χρόνο συν
Χυμός πορτοκάλι-1 ως 23-6 βδομάδες
Ποπκορν ωμό0 ως 485%4-6 βδομάδες
Μαγιά φούρνου συμπιεσμένη-0.6 ως 0
Καπνός σε κάδους10 ως 1850-65%1 χρόνο
Καπνός σε δέματα2 ως 470-85%1-2 χρόνια
Τσιγάρα2 ως 850-55%6 μήνες
Πούρα2 ως 1060-65%2 μήνες