Οι δίφυλλες πόρτες MOD 608TP-2, ως βασικό στοιχείο της δομής και της λειτουργικότητας των ψυκτικών θαλάμων, προσαρμόζονται τέλεια, κλείνουν ερμητικά και συμβάλλουν σημαντικά στη διατήρηση της θερμοκρασίας σταθερής. Χρησιμοποιούνται για μεγάλα ανοίγματα.Οι διφυλλες ψυκτικές πόρτες amp φέρουν σύγχρονους μηχανισμούς και γερμανικά χαλβδοελάσματα από τον βιομηχανικό όμιλο Thyssenkrupp με επικάλυψη plastisol 200μm food-safe με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Οι διφυλλες πόρτες amp έχουν ομαλή, αθόρυβη, λειτουργία και εύκολη και άμεση τοποθέτηση (5′). Είναι κατάλληλες για όλες τις επιχειρήσεις, όπως βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων, αποθήκες, συσκευαστήρια φρούτων, μονάδες επεξεργασίας κρεάτων κ.α.

Παρέχεται  ΕΓΓΥΗΣΗ καλής λειτουργίας 5 ΕΤΗ για την ψυκτική πόρτα & κάσσα, λάστιχα, κλείστρα, αντιστάσεις κ.α.

   Πόρτες Service

Επιπλέον λεπτομέρειες:

–  Έκχυση Γερμανικής πολυουρεθάνης BAYER με υψηλό συντελεστή θερμικής μόνωσης.

Σύστημα Κασσώματος Βαρέως Τύπου, που καλύπτει το τελείωμα του πάνελ (σόκορο) περιμετρικά, προσαρμόζεται σε ΟΛΑ τα πάχη πάνελ & προσαρμόζεται σταθερά στον ψυκτικό θάλαμο με το σύστημα CPR.

– Διατίθεται & κουρτίνα από διαφανείς λωρίδες pvc γαι εξοικονόμηση τησ παραγόμενης ψύξης κάθε φορά που ανοίγει η πόρτα.

– Πιστοποίηση ISO 9001: 2008 & CE  89/106 ΕΝ13241-1 σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία ΕΝ 89/106/EK.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Η συναρμολόγηση των ψυκτικών θαλάμων & πορτών λαμβάνει χώρα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Amp, 16.000m2 στην Βιομηχανική Περιοχή Κρυονερίου Αττικής, σύμφωνα με τα γερμανικά πρότυπα που ορίζει το DIN University Berlin & τις προδιαγραφές HACCP.