Οι ανοιγόμενες πόρτες amp, κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας στο Κρυονέρι Αττικής, από το εξειδικευμένο μας προσωπικό και με βάση τις Γερμανικές πρώτες ύλες και τη Γερμανική τεχνογνωσία. Οι ανοιγόμενες πόρτες, με αριθμό μοντέλων  MOD 608TP -609TL – 612TXL – 612TXXL (το μοντέλο αλλάζει ανάλογα με τη θερμοκρασία που ζητείται), αποτελούν βασικό στοιχείο της δομής και της λειτουργικότητας των ψυκτικών θαλάμων, προσαρμόζονται τέλεια, κλείνουν ερμητικά και συμβάλλουν σημαντικά στη διατήρηση της θερμοκρασίας σταθερής. Είναι διαθέσιμες τόσο για θαλάμους συντήρησης όσο και καταψύξεως και διατίθενται σε όλες τις διαστάσεις.

Μοντέλα ανάλογα με τη θερμοκρασία:

MOD 608TP έως 0° CMOD 609TL έως -25° C
MOD 612TXL έως -30° CMOD 612TXXL έως -40° C

Πρόσθετες πληροφορίες:

Α. Στις πόρτες περιλαμβάνεται κάσσα standard από ενισχυμένο PVC σύγχρονης Γερμανικής σχεδίασης, χυτή γωνιακή, με σύστημα κόντρα κάσσα ώστε να αγκαλιάζει κάθε πάχος πάνελ. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση σε 5΄με προδιαγραφές ΗΑCCP.
Β. Standard φύλλο πόρτας με μόνωση Πολυουρεθάνης BAYER Γερμανίας πυκνότητας 42 kg/m³, με έκχυση σε θερμαινόμενη πρέσσα 500 τόνων. Οι πόρτες επενδύονται με γερμανικά χαλυβδόφυλλα ThyssenKrupp 30% παχύτερα του ανταγωνισμού, με πλαστικοποίηση πάχους 200 μm Sanitary Steel με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.
Γ. Μονοκόμματη πόρτα (Monoblock), μέγιστη διάσταση εως 1500 x 2500mm. Κλειδώνει σε τρία σημεία με 6 μεντεσέδες.
Δ. Μηχανισμός κλείστρου και μεντεσέδων για όλες τις ανοιγόμενες πόρτες.
Ε. Περιμετρικά ελαστικά, μονωτικά με κλειστές κυψέλες και τέλεια πρόσφυση με αντίσταση για την αποπάγωση στην κατάψυξη.

                                         

    

 Πέντε (5) έτη εργοστασιακή εγγύηση καλής λειτουργίας της amp.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ και EΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ