Η βιομηχανία amp ιδρύθηκε το 1963 και εξειδικεύεται στην κατασκευή πορτών ψυκτικών θαλάμων και πορτών υγειονομικού ενδιαφέροντος, με ειδίκευση στις βιομηχανίες τροφίμων. Συνεργαζόμαστε με Γερμανικούς Οίκους για την προμήθεια υλικών, μηχανισμών και εξαρτημάτων και εφαρμόζουμε τη Γερμανική τεχνογνωσία στην κατασκευή βιομηχανικών θερμομονωτικών πορτών και ψυκτικών θαλάμων.

Πόρτες ψυκτικών θαλάμων Full INOX 304 ανοιγόμενες, συρόμενες, φλιπ φλαπ & τύπου service

        

Η βιομηχανία μας εξειδικεύεται, εδώ και 54 χρόνια, στις βιομηχανίες τροφίμων, όπως τυροκομεία, βιομηχανίες κρεάτων, γαλακτοβιομηχανίες και συσκευαστήρια φρούτων και έχει ολοκληρώσει στο παρελθόν, πλήθος έργων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με απόλυτη επιτυχία, ποιότητα και άριστη συνεργασία.

Εκτός από την επένδυση των πορτών με plastisol που παρέχουμε ως στάνταρ, η βιομηχανία μας πρόσφατα εισήγαγε τις Πόρτες Full INOX 304 AMP, μια καινοτόμα κατηγορία προϊόντών, που εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους πορτών. Η χρήση ανοξείδωτου στις πόρτες διασφαλίζει την άριστη ψύξη εντός του θαλάμου ενώ είναι ένα υλικό το οποίο είναι ανθεκτικό σε περιπτώσεις χρήσεως οξέων καθαριστικών υλικών. Η βιομηχανία μας, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες της αγοράς και την Γερμανική τεχνογνωσία, αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή για κάθε τύπου επιχείρηση.

Εκτός από τις Πόρτες AMP, η βιομηχανία μας παρέχει επίσης ανοξείδωτα ράφια, πόρτες φλιπ φλαπ πολυαιθυλενίου και κουρτίνες από διαφανείς λωρίδες PVC για εξοικονόμηση ενέργειας του ψυκτικού θαλάμου ή ως χώρισμα.

Επιλογές επένδυσης των πορτών από INOX 304 STAINLESS STEEL.

Όλες μας οι πόρτες φτιάχνονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη ΒΙ.ΠΕ Κρυονερίου από εξαίρετης ποιότητας υλικά. Η βιομηχανία μας παρέχει 5 χρόνια εγγύηση, καθώς και παντώς τύπου ανταλλακτικά, αυθημερόν, από την πολύ μεγάλη μας διαθεσιμότητα σε στοκ, εφόσον η παραγγελία πραγματοποιηθεί μέχρι τις 13:00.

Είμαστε δίπλα σας με τους ανθρώπους, τη τεχνογνωσία, τις υποδομές και την διάθεση να σας εξυπηρετούμε.

 

psiktiki porta inox 

INOX ανοιγόμενη