Η  συρόμενη πόρτα ελεγχόμενης ατμόσφαιρας είναι κατάλληλη για την εφαρμογή ελεγχόμενης ατμόσφαιρας σε ψυκτικό θάλαμο, όπου απαιτείται απόλυτη στεγανότητα αερίου με τη χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας  τους  -5 ° C. Το διπλό σύστημα από λάστιχα φλάντζες  επιτρέπει την εφαρμογή στον ψυκτικό θάλαμο να μην  χρησιμοποιείται συνεχώς ως ελεγχόμενη ατμόσφαιρα αλλά και σαν standard θάλαμο συντήρησης. Η συρόμενη πόρτα για το ψυκτικό θάλαμο με ελεγχόμενη ατμόσφαιρα είναι για χρήση έως -5 ° C το ελάχιστο, το πάχος φύλλου είναι 92 mm και η πυκνότητα πολυουρεθάνης 40Kg / m³.

   

Φύλλο πόρτας: Ο σκελετός περιμετρικά του φύλλου είναι από ανοδιωμένο αλουμίνιο (πάχους 92 mm). Το φύλλο της πόρτας  φέρει  επικάλυψη plastisol 200μm για την εφαρμογή στα τρόφιμα (foodsafe), Πάχος 6 / 10 mm. Εξωτερική και εσωτερική χειρολαβή είναι φτιαγμένη από ΙΝΟΧ 304.
Διπλάσιας πυκνότητας λάστιχο από EPDM στις 3 πλευρές  του φύλλου και κάτω λάστιχο από PVC .

  Φουσκωτό  λάστιχο που πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης, περιμετρικά στο φύλλο.
Μανόμετρο και βαλβίδα για το φούσκωμα του λάστιχου είτε μηχανικά με κομπρεσσέρ ή χειροκίνητα με τρόμπα.
Θυρίδα επιθεώρησης και ελέγχου (600x800mm καθαρό άνοιγμα) που παρέχεται με εξωτερική λαβή που κλειδώνει και εσωτερική χειρολαβή ασφαλείας και μαγνητικό λάστιχο στεγανοποίησης .

Συρόμενο Σύστημα

 • Το συρόμενο σύστημα είναι κατασκευασμένο από :
  1 . Συρόμενο προφίλ από ανοδιωμένο αλουμίνιο , με πρόβλεψη ασφαλείας αντι-πτώσης.
  2 . Στρόφιγγες κλεισίματος  που σφραγίζουν εξασφαλίζοντας άψογη επαφή μεταξύ της πόρτας και της κάσσας , παρέχοντας  την βέλτιστη μόνωση μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού του ψυκτικού θαλάμου. Αυτά συναρμολογούνται από της πλευρά κλεισίματος της πόρτας.
  3 . Εξωτερικό κάλυμμα ( επιλογή ) , από ανοδιωμένο αλουμίνιο με δυνατότητα ανοίγματος απλά χάρη στις αρθρώσεις-μεντεσέδες που συναρμολογούνται στην κορυφή του, να διενεργηθούν  υπηρεσίες επιθεώρησης και καθαρισμός .
  • Ο πλαϊνός οδηγός αποτελείται από :
  1 . Προφίλ αλουμινίου : εξασφαλίζει την τέλεια ευθεία ολίσθηση του φύλλου κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο
  2 . Σφιγκτήρα : που διασφαλίζει το ερμητικό κλείσιμο του συνδυασμού της πόρτας / κάσσας,  χάρη στο επικλινές επίπεδο.
  3 . Καπάκι που κλείνει για το προφίλ αλουμινίου ώστε να αποφεύγεται η συγκέντρωση ρύπων & μικρο-οργανισμούς.

Σύστημα κάσσας- κόντρα κάσσας PVC
• Κάσσα και πλευρική κάσσα -προσθήκες- από PVC (χρώμα RAL 9010) – Το πλαίσιο της κάσσας είναι θερμο -συγκολλημένο ( 45 °) έως πάχος μέχρι και 160mm, πάνω από αυτό το πάχος, συναρμολογείται ( 90 ° )με συνδέσμους.
• Κόντρα κάσσα από PVC , χρώματος RAL 9010, θερμο -συγκολλημένη ( 45 ° ).
• Ειδικό κατωκάσι S / 2 με την κάσσα ( 2 παραστάδες + 1 τραβέρσα) εν μέρει  εγκιβωτισμένα  ( 60 mm) στο δάπεδο . Στο κάτω μέρος της κάσσας είναι ένα σταθερό προφίλ  “C”   από σίδερο πάχους 3mm, το οποίο εγκιβωτίζεται  σε εσοχή εντός του δαπέδου. Μόνο το άνω τμήμα του προφίλ είναι ορατό στο τέλος της τοποθέτησης.

Συστήμα φύλλου πόρτας – κάσσας PVC

 • Βαρέως τύπου πλαστικά ράουλα , ώστε  η πόρτα να  σύρεται κατά μήκος του οδηγού σύρσεως, που ρυθμίζεται  σε ύψος και σε βάθος
  Ρυθμιζόμενος μηχανισμός  με ράουλο στο πλάι της πόρτας, ώστε αυτή να σέρνει κατά μήκος παράλληλα ,με τον πλαϊνό οδηγό
  Κάτω άγκιστρο κλεισίματος στην κάσσα : είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και συναρμολογείται  από την πλευρά που κλείνει η πόρτα και κατά το κλείσιμο εξασφαλίζει την ερμητική επαφή –πρόσδεση ανάμεσα στην πόρτας και την κάσσα
  Γλώσσα- κλιπ  του κάτω άγκιστρου κλεισίματος : είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και συναρμολογείται στο φύλλο της πόρτας, από την πλευρά της χειρολαβής . Κατά το κλείσιμο της πόρτας σφηνώνει στο κατώτερο άγκιστρο και εξασφαλίζει την ερμητική επαφή μεταξύ της πόρτας και της κάσσας.

ΕΠΙΛΟΓΗ-extra :
•  Συσκευή αυτοματισμού PLCE – ηλεκτροκίνητη λειτουργία.
•  Βαλβίδα ασφαλείας για το φουσκωτό σύστημα περιμετρικά του φύλλου.
•  Κλειδαριά ασφαλείας με λουκέτο.
•  Κάλυμμα του οδηγού σύρσεως με προφίλ αλουμινίου.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Mod. 808AT-C – DATA SHEET – AUTOCAD DRAWING