Οι Πόρτες διπλής κίνησης μέσα–έξω FlipFlap, είναι δίφυλλες ή μονόφυλλες.

  • κατασκευάζονται από Γερμανικά φύλλα πολυαιθυλενίου με σταθερό οβάλ φινιστρίνι (παράθυρο σταθερό) και ενίσχυση με μπάρες αντισόκ για να απορροφούν  τα χτυπήματα από τα καρότσια, παλετοφόρα και κλάρκ. Προσφέρονται σε πολλά χρώματα. Οι πόρτες φλιπ φλαπ παραδίδονται άμεσα, ακριβώς στις επιθυμητές διαστάσεις του πελάτη με ακρίβεια 0,1mm χάρη στον σύγχρονο βιομηχανικό εξοπλισμό.
  • Από Γερμανικά διαφανή φύλλα PVC, ημίσκληρου  τύπου, ενισχυμένα με εσωτερικό πολυεστερικό πλέγμα σε οριζόντια και κάθετη διάταξη μεγάλης αντοχής. Για πληροφορίες και τιμές μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2106220100 και στο 6979796750.

Όλες οι πόρτες είναι κατάλληλες για εργαστήρια, αποθήκες, εσωτερικούς χώρους και απολύτως απαραίτητες στους ψυκτικούς θαλάμους με συρόμενες πόρτες. Φέρουν ειδικούς μηχανισμούς και κλείνουν αυτόματα μετά από κάθε άνοιγμα (πέρασμα), ενώ παραμένουν ανοικτές στο άνοιγμα 90ο (σε ορθή γωνία).

Για τιμές μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 62 20 100 και στο 697 97 96 750 . Για Θεσσαλονίκη επικοινωνείτε στο 2310 327 300.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Δίφυλλες πόρτες Flip-Flap διπλής κίνησης (μέσα-έξω) από πολυαιθυλένιο. Πολύ ανθεκτικές στα χτυπήματα.

Το pvc κάσσωμα της πόρτας flip flap που δένει στο πάνελ εύκολα, γερά και με υγειονομικές προδιαγραφές είναι βαρέως τύπου ενισχυμένη ώστε να αντέχει δυνατά χτυπήματα λόγω των ειδικών ενισχύσεων που φέρει στο εσωτερικό της.

flip flap πόρτα μονόφυλλη πολυαιθυλενίου διπλής κίνησης

flip flap πόρτα μονόφυλλη με κάσσα pvc

flip flap πόρτα πολυαιθυλενίου διπλής κίνησης

flip flap πόρτα με οβάλ φινιστρίνια πολυαιθυλενίου

Πόρτα Φλιπ φλαπ δίφυλλη

Φλιπ φλαπ δίφυλλη σε βιομηχανία επεξεργασίας κρεάτων