Βιομηχανικές πολύσπαστες πόρτες

Βιομηχανική Αυτόματη πόρτα βαρέως τύπου.

Πολύσπαστη θερμομονωτική βιομηχανική Γερμανίας με ηχομονωτικά πάνελ από γαλβανισμένο χάλυβα και μόνωση σκληρής πολυουρεθάνης με περιμετρικά λάστιχα τόσο στην πόρτα όσο και μεταξύ των πάνελ για απόλυτη στεγανοποίηση για την υγρασία, τον θόρυβο και την θερμομόνωση ( δείκτη θερμομόνωσης  K– 0,51 W / m² K και ηχομόνωση Rw = 26 dBA ) συνολικού πάχους πάνελ 45 mm με προδιαγραφές για αντοχή σε ανεμοπίεση 500 Ν/m² .
Προφίλ ειδικά διαμορφωμένο για ασφαλή κάθοδο και αποφυγή εγκλωβισμού / τραυματισμού δακτύλων.
Σύστημα εξισορρόπησης βάρους με ελικοειδή ελατήρια για 100.000 κύκλους λειτουργίας και δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας με αλυσίδα.
Εξοπλισμένες με συστήματα ασφαλείας για περίπτωση θραύσης ελατηρίων και θραύσης συρματόσχοινου.
Ηλεκτροκίνητη λειτουργία μέσω πλαϊνού τριφασικού κινητήρα. Άνοδος και κάθοδος με μια συνεχόμενη εντολή από πίνακα έλεγχου και εξοπλισμένη με πρεσοστατικό στο λάστιχο για αναστροφή κίνησης κατά την κάθοδο σε αναγνώριση εμποδίου.
Υψηλή αντισκωριακή προστασία. Η ανθεκτική της επιφάνεια διατίθεται σε σχεδιαστική εμφάνιση woodgrain. Το κάθε φύλο (πάνελ) της πόρτας είναι εξοπλισμένο με αντισκωριακή προστασία στην εσωτερική και εξωτερική πλευρά.
           
 Οι βιομηχανικές πολυσπαστες πόρτες της amp συμμορφώνoνται με τις πιο πρόσφατες νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Πιστοποιητικό TUV DIN EN 13241)

polispastes%20portes