Χρήσεις Λωριδοκουρτίνων 

Οι λωριδοκουρτινες PVC χρησιμοποιούνται ως χωρίσματα σε βιομηχανίες, αποθήκες τροφίμων, εργαστήρια παρασκευής τροφίμων, τυροκομεία, κρεοπωλεία, φαρμακοβιομηχανίες, εισόδους παλετοφόρων – κλάρκ, πόρτες ψυκτικές. Βοηθούν στην προστασία του χώρου σας από την σκόνη, τα έντομα, τις οσμές, την διαφορά θερμοκρασιών. Με κάθε λωριδοκουρτίνα, pvc, σας δίνουμε την απαραίτητη πιστοποίηση του υλικού που θα ζητηθεί όταν περάσει ο ελεγκτικός φορέας.

Γιατί προτείνουμε ριγωτό αντί λείο υλικό 

Η ποιότητα διαφανων λωρίδων PVC ανάγλυφο / ριγωτό στις λωριδοκουρτινες εσωτερικά και εξωτερικά συνίσταται για να παραμένουν ευθύγραμμες, επίπεδες και να μην λυγίζουν, με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επίσης, δεν κολλάει η λωριδοκουρτίνα πάνω στο στρετς φιλμ των διερχομενων παλετων από τα παλετοφόρα.

Διαφανείς κουρτίνες pvc πιστοποιημένες

Λωριδοκουρτινες pvc για βιομηχανίες τροφίμων και ψυκτικούς θαλάμους ετοιμοπαράδοτες

Ανάρτηση Λωριδοκουρτίνας PVC – Εύκολα και γρήγορα

Το εργοστάσιο μας εκτός από το νέο σύστημα ανάρτησης Μaxbullet, διαθέτει και το παλαιό σύστημα ανάρτησης χαμηλότερης αξίας, όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες. Όμως όταν θα χρειαστεί να αλλάχτει μία λωρίδα θα χρειάζεται τεχνικός με εξειδικευμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και εργασιακό κόστος, ενώ στον οδηγό ανάρτησης PVC μπορεί ο χρήστης να την αλλάξει μόνος του, πολύ εύκολα σε 1 λεπτό.

TEXNIKA ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Εύκολη & Γρήγορη τοποθέτηση

 

Μπορείτε να κατασκευάσετε εσείς την λωριδοκουρτίνα πολύ εύκολα (Για οδηγίες κατασκευής πατήστε ΕΔΩ)

ή

να την προμηθευτείτε έτοιμη από το εργοστάσιο και εσείς να την τοποθετήσετε (Για οδηγίες τοποθέτησης πατήστε ΕΔΩ) .

 

Προδιαγραφές Ασφαλείας – Εγκεκριμένο υλικό PVC

Η AMP χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας, ασφαλείς και φιλικούς προς το περιβάλλον πλαστικοποιητές DINP και DIDP στις λωριδοκουρτίνες PVC, που είναι ασφαλείς για την επαφή με τα τρόφιμα και τον άνθρωπο.

Το εύκαμπτο ΡVC από το οποίο κατασκευάζονται οι λωριδοκουρτίνες pvc είναι ένα σύνθετο υλικό φτιαγμένο από διαφορετικές ουσίες (ΡVC ρητίνες, πλαστικοποιητές και πρόσθετα) που καθένα προσδίδει τις ιδιότητές του. Οι ουσίες που επιτρέπουν την επιπρόσθετη ελαστικότητά του είναι πλαστικοποιητές. Πολλοί διαφορετικοί πλαστικοποιητές είναι διαθέσιμοι, αλλά περίπου το 80% της παγκόσμιας κατανάλωσης αποτελείται από τρεις πλαστικοποιητές: φθαλικός εστέρας (di-2-ethylhexyl phthalate) (DEHP), που αναφέρεται επίσης ως (di-octyl phthalate)(DOP), διισοεννεάνος φθαλικός εστέρας (di-isononyl phthalate) (DINP) φθαλικός εστέρας (di-isononyl phthalate) (DIDP). Αυτοί οι πλαστικοποιητές, περιέχονται σε μεγάλη ποσότητα στις εύκαμπτες λουρίδες και φύλλα ΡVC (30 έως 45% κ.β.), και έχουν πολύ διαφορετικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.

Πορίσματα της αξιολόγησης των κινδύνων δημοσιεύθηκαν στις επίσημες εφημερίδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2006/C90/04 (13/04/2006) & 2008/C34/01 (07/02/2008)

* Σημείωση: DINP και DIDP μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε παιχνίδια και είδη παιδικής φροντίδας τα οποία δεν μπορούν να τοποθετηθούν στο στόμα. Η χρήση του DEHP περιορίζεται σε όλα τα παιχνίδια και είδη παιδικής φροντίδας. (Προληπτικά μέτρα – Οδηγία 2005/84/ΕΚ – 14/12/2005)

Η AMP δεν χρησιμοποιεί κανέναν από τους DEHP (DOP) πλαστικοποιητές στις κουρτίνες PVC που είναι επιβλαβείςγια την επαφή με τα τρόφιμα και τον άνθρωπο. Τέτοιοι τοξικοί και χαμηλής ποιότητας πλαστικοποιητές συχνά χρησιμοποιούνται  για να αποφέρουν περισσότερα κέρδη σε βάρος του περιβάλλοντος, της ανθρώπινης υγείας και της αντοχής των προϊόντων. Τέτοιες πρακτικές συμβάλλουν στην υποβάθμιση της εικόνας του ΡVC στην κοινή γνώμη ότι αντί να υποδεικνύουν ότι το ΡVC είναι ένα ασφαλές, φιλικό προς το περιβάλλον, οικολογικό, ανακυκλώσιμο και ανθεκτικό προϊόν, αν γίνει σωστά.

Δεν περιέχουν επιβλαβείς πλαστικοποιητές για την υγεία DOHP/DEHP FREE και έχουν προστασία από την υπεριώδη UV ακτινοβολία.

Η λωριδοκουρτίνα υπερκαλύπτει το κάθε άνοιγμα της πόρτας κατά 10 εκατοστά στο πλάτος και 8 εκατοστά στο ύψος.

Τέλος, οι λωριδοκουρτινες pvc παραμένουν κρυστάλλινες.

Εντομοαπωθητικές λωριδοκουρτίνες

Οι λωριδοκουρτινες είναι ο ευκολότερος και οικονομικότερος τρόπος να κρατήσετε τα έντομα μακρυά  από τους χώρους εργασίας. Επιτρέπουν στους εργαζομένους σας να κινούνται ελεύθερα στον χώρο, ενώ παράλληλα κρατούν μακρυά τα έντομα που πετάνε και μπορεί να μολύνουν επιφάνειες ή και να χαλάσουν τα παρασκευάσματα/ τρόφιμα.

Συρόμενες Λωριδοκουρτίνες

Με ειδικό μηχανισμό σύρσεως προσφέρονται και συρόμενες λωριδοκουρτινες pvc, τύπου ακορντεόν, φυσαρμόνικα ή απλές συρόμενες. Οι συρόμενες λωριδοκουρτίνες χρησιμοποιούνται όταν υπάρχει η ανάγκη να ανοίξουμε το πέρασμα της πόρτας. Ο οδηγός των κουρτινών έχει προσαυξήσεις των 100mm και μπορεί να σερνει ή και να στρίβει σε 90 μοιρές γωνία. Ο συρόμενος οδηγός των κουρτινών μπορεί αν βιδωθεί στον τοίχο ή στην οροφή.

 loridokourtina pvc

loridokourtines fortigwn loridokourtines fortiga

pvc-strip-curtains

pvc loridokourtines

pvc curtain

loridokoyrtines pvc viomhxanikes

 

 

 

 

loridokourtina 2

kourtines pvc thalamon rolla

kourtina pvc