Οι βιομηχανικές λωριδοκουρτίνες PVC οικονομικός τρόπος να κρατήσετε την σκόνη, τα έντομα έξω από το ψυκτικό θάλαμο ή  τις εγκαταστάσεις σας … μειώνοντας τον λογαριασμό του ηλεκτρικού. Προμηθεύουμε την ελληνική αγορά με τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λωριδοκουρτίνες pvc.

Στις πόρτες των ψυκτικών θαλάμων χρησιμοποιούνται κουρτίνες από διαφανείς λουρίδες P.V.C. Αμερικής πολύ μαλακές και ανθεκτικές σε χαμηλές τιμές, ειδικές για τις χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε να “κρατούν” την ψύξη και  ως χωρίσματα είναι μία ποιοτική και οικονομική επιλογή. (είσοδοι παλετοφόρων, καροτσιών, αποθηκευτικοί χώροι, υγειονομικά χωρίσματα, κ.α.).

Δεν περιέχουν επιβλαβείς  πλαστικοποιητές για την υγεία DOHP/ DEHP FREE.

Είναι όλες οι κουρτίνες ίδιες (Είναι πιστοποιημένες για επαφή με τα τρόφιμα)?

Προσφέρουν μεγάλη οικονομία ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι 95%, κατά το άνοιγμα της πόρτας του ψυγείου και ξεκούραστη μηχανή χωρίς βλάβες. Δείτε  την μελέτη από το SouthBank London University που αποδεικνύει την χρησιμότητα τις λωριδοκουρτίνες PVC στις πόρτες των ψυκτικών θαλάμων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Προσαρμόζονται σε ειδική ενισχυμένη βάση από PVC, με άγκιστρα, κάθε λουρίδα ανεξάρτητα, σε ελάχιστο χρόνο, με αλληλοεπικάλυψη 45mm.

Οι λουρίδες των κουρτινών amp έχουν πλάτος – πάχος: α. 200 mm x 2 mm β. 300 mm x 3 mm και γ. 400 mm x 4 mm. Η επιφάνεια τους μπορεί να είναι λεία ή με ανάγλυφες γραμμώσεις και στις δύο πλευρές για μεγαλύτερα ύψη.

Με το νέο έξυπνο σύστημα ανάρτησης Αμερικής, οι κουρτίνες τοποθετούνται εύκολα σε 3’.

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΕΣ – ΟΔΗΓΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ PVC

Οι κουρτίνες PVC προσαρμόζονται σύμφωνα με την κάθε εφαρμογή μπορούν  να προσαρμοστούν σε σταθερό ή συρόμενο οδηγό ανάρτησης κουρτίνας(μόνο για χωρίσματα)

Για τιμές μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 62 20 100 και στο 697 97 96 750 . Για Θεσσαλονίκη επικοινωνείτε στο 2310 327 300.

Νομοθεσία (Ε.Φ.Ε.Τ.)
Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) καθιστά υποχρεωτική την εγκατάσταση κουρτίνας από διαφανείς λουρίδες P.V.C. στις πόρτες ψυκτικών θαλάμων, για την προστασία των τροφίμων από την διείσδυση της υγρασίας και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Δείτε την απώλεια της ψύξης στα ανοίγματα της πόρτας του ψυγείου χωρίς κουρτίνα.

   

Manual εύκολης τοποθέτησης λωριδοκουρτινών PVC

Λεπτομέρειες κατασκευής κουρτινών από διάφανεις λωρίδες PVC.

Νέος οδηγός ανάρτησης για τοποθέτηση κουρτίνων PVC 90% πιο γρήγορα

Μπορείτε να εγακαταστήσετε τις κουρτίνες μας στο ένα δέκατο του χρόνου που απαιτείται για τους παραδοσιακούς οδηγούς ανάρτησης. Ο νέος τρόπος ανάρτησης με κούμπωμα δεν απαιτεί παξιμάδια ή βίδες. Οι  κουρτίνες από διαφανείς λωρίδες P.V.C. εγκαθίστανται σε λεπτά (καλέστε μας για λεπτομέρειες τοποθέτησης).

Η κουρτίνα υπερκαλύπτει το άνοιγμα της πόρτας κατά 10 cm στο πλάτος και 8 cm στο ύψος. 

Οι κουρτίνες από ρολλά PVC χρησιμοποιούνται :

– στις πόρτες των ψυκτικών θαλάμων  για εξοικονόμηση ενέργειας (αποφεύγεται η απώλεια ψύξης κάθε φορά που ανοίγει η πόρτα).

– ως χωρίσματα είναι μία ποιοτική και οικονομική επιλογή.(είσοδοι παλετοφόρων, καροτσιών, αποθηκευτικοί χώροι, υγειονομικά χωρίσματα, κ.α.).

 

loridokoyrtines pvc viomhxanikes

loridokourtines pvc

loridokourtines amp

 

 

 

 

pvc loridokourtinesentomoapothitikes kourtines pvc

loridokourtina 2

kourtina pvc

 

 

 

 

 

kourtines pvc kiniti psiksi 2  pvc-strip-curtainskourtines pvc thalamon rolla