pixel
Menu

AMP Ψυκτικός Θάλαμος

Οι ψυκτικοί θάλαμοι συντήρησης AMP κατέχουν μία από τις πρώτες θέσεις στην ελληνική και την παγκόσμια αγορά. Σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας, με γνώμονα την τελευταία τεχνολογία. Αποτελούν την πιο αξιόπιστη επιλογή για κάθε επιχείρηση υψηλών απαιτήσεων.

cold room resized

Θερμική μόνωση

έως 0°C για συντήρηση και έως -45°C για καταψύκτη

Ενέργεια χωρίς απώλειες

Τα πάνελ σφραγίζουν ερμητικά για εξασφαλισμένη ενέργεια ψύξης

Ιδιαίτερα επεκτάσιμο

Επεκτείνεται κατά 50 cm σε μήκος και πλάτος

Πιστοποιημένος

Πιστοποιημένος με CE 89/106 EN13241-1 (EN 89/106 / EK)

epaggelmatiko cygeio ualamos panel eswterika 800x600 0
AMP

Κορυφαίας ποιότητας ψυκτικοί θάλαμοι

Η βιομηχανία amp αποτελεί από το 1963 τον κορυφαίο κατασκευαστή ψυκτικών θαλάμων στην Ελλάδα. Οι Ψυκτικοί θάλαμοι που προμηθεύουμε στην ελληνική αγορά κατασκευάζονται από πάνελ πολυουρεθάνης στο εργοστάσιο μας στην Βι. Πε. Κρυονερίου Αττικής σε συμφέρουσες τιμές και είναι τεχνολογίας του οίκου EMS-ThyssenKrupp, ενός εκ των μεγαλύτερων βιομηχανικών ομίλων της Ευρώπης, που αντιπροσωπεύουμε από το 1983. Οι ψυκτικοί θάλαμοι συνδυάζονται με όλους τους τύπους Ψυκτικών Πορτών amp, διασφαλίζοντας την ιδανική θερμοκρασία εντός του θαλάμου και συνεπώς σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Σύνδεση πάνελ

Τα πάνελ συνδέονται στεγανά με τρία θερμικά φράγματα με το γερμανικό σύστημα snap-in.

profil

Προφίλ Kunststoff

Τα προφίλ kunststoff, που καλύπτουν τις στενές πλευρές των πάνελ και κόβουν τις θερμογέφυρες, συνδέουν τα πλευρικά πάνελ με το δάπεδο και την οροφή.

kunststoff connection

Επεκτάσιμες διαστάσεις

Οι διαστάσεις των ψυκτικών θαλάμων μπορούν να επεκταθούν κατά 50 cm σε μήκος και πλάτος. Διατίθενται ειδικές διαστάσεις χωρίς επιπλέον κόστος. Κάθε ψυκτικός θάλαμος είναι εξοπλισμένος με ηλεκτρική βαλβίδα αποσυμπίεσης.

panel room drawing single

Πάνελ γωνίας

Τέσσερα γωνιακά πάνελ ισχυρής κατασκευής που διευκολύνουν τη σύνδεση των πλευρών σαν να επρόκειτο για μια ευθεία γραμμή.

Επιφάνεια

Χαλύβδινα φύλλα επένδυσης πάχους 0,55 mm, με πολυεστερική αντιτοξική επίστρωση NSF και προστατευτικό φύλλο. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής για επιφάνεια πάνελ Inox 304 τόσο για το εσωτερικό όσο και για το εξωτερικό του πάνελ ή για μία από τις πλευρές (επιλογή του πελάτη).

Μόνωση πολυουρεθάνης

Μόνωση πολυουρεθάνης της BAYER Γερμανίας, με λR = 0,022 W/mk και πυκνότητα 42 - 45 kgr/m³.

Πόρτα

Ανοιγόμενες και συρόμενες πόρτες γερμανικής τεχνολογίας σε όλες τις διαστάσεις με σύγχρονους μηχανισμούς.

Κάσσα

Κάσσα από ενισχυμένο παχύ PVC σε γωνιακό σχήμα γερμανικού σχεδιασμού που καλύπτει όλο το πάχος του πάνελ και εγκαθίσταται με το σύστημα CPR σε 5 λεπτά με τα πρότυπα HACCP.

Σχεδιασμός

Μελέτη, σχεδιασμός και προδιαγραφές σύμφωνα με το DIN του Πολυτεχνείου του Βερολίνου. Συμμόρφωση με τον κανονισμό HACCP. Μεγάλη εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.

AMP

Γιατί να επιλέξω θάλαμο AMP?

Γιατί εγγυόμαστε ότι ο θάλαμος σας θα είναι ΣΤΕΓΑΝΟΣ, εφόσον κατασκευάζεται με μηχανήματα μεγάλης ακριβείας όπου οι απαιτούμενες διαστάσεις του ψυκτικού θαλάμου ορίζονται από Η/Υ γίνεται πάντοτε έλεγχος – στήσιμο του θαλάμου στο χώρο μας πριν τη φόρτωση. Η δοκιμή του θαλάμου κατά DIN εγγυάται ότι οι θερμικές απώλειες είναι μηδενικές.

Cold room open door Medium
AMP

Επιλογές

floors

Αντιολισθητικό δάπεδο

Τα αντιολισθητικά δάπεδα AMP είναι τα μόνα γνήσια αντιολισθητικά δάπεδα ψυκτικών θαλάμων INOX στα οποία μπορούν να κινούνται παλετοφόρα με ελαστικές ρόδες χωρίς καμία δυσκολία. Έχουν μεγάλη αντοχή σε στατικά φορτία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν δάπεδα σε χώρους εργασίας που υφίστανται καθημερινή καταπόνηση.

floor heating mat

Θερμαινόμενο Δάπεδο

Τα θερμαινόμενα δάπεδα AMP μπαίνουν στην είσοδο των ψυκτικών θαλάμων και χρησιμοποιούνται προκειμένου ο χρήστης να εισέρχεται σε καθαρό ψυκτικό θάλαμο χωρίς πάγο. Είναι ειδικά για θέρμανση δαπέδων βιομηχανικής και εμπορικής χρήσης.

cold room

Βιτρίνα ψυκτικού θαλάμου

Οι βιτρίνες ψυκτικών θαλάμων AMP είναι κατασκευασμένες για να δίνουν τη δυνατότητα της άμεσης οπτικής επαφής με τα εμπορεύματα. Είναι σχεδιασμένες με γερμανική τεχνογνωσία, ώστε να μην επιτρέπουν την παραμικρή απώλεια θερμοκρασίας στο εσωτερικό των θαλάμων.

hooks 01

Τσιγκέλια Κρεοπωλείου

Τα τσιγκέλια κρεοπωλείου της AMP φέρουν τη σφραγίδα της εταιρείας και είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την εργονομία και την ασφάλεια. Λαμβάνοντας υπόψη το ιδιαίτερα όξινο περιβάλλον των ψυκτικών θαλάμων των κρεοπωλείων, η εταιρεία AMP σχεδιάζει και προτείνει ανοξείδωτες αναρτήσεις οι οποίες είναι απολύτως εναρμονισμένες με τους υγειονομικούς κανονισμούς του ΕΦΕΤ.

AMP

Προσαρμόσιμος

Μπορείτε να προσαρμόσετε τον ψυκτικό θάλαμο σύμφωνα με τις ανάγκες σας επιλέγοντας την AMP. Σε αυτό τον πίνακα μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές που σας παρέχει το εργοστάσιό μας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερα χαρακτηριστικά στο προϊόν σας επικοινωνώντας με το γραφείο της A. Motors.

chiller freezer gr

Μερικοί από τους πελάτες μας

logo mymarket
logo ab
logo lidl
logo sklavenitis
logo motor oil
logo aktor
logo stergiou
logo papadopoulou
logo elbisco
logo vianex
logo demo
logo costa navarino
logo grecotel

Βίντεο εγκατάστασης