pixel

AMP Ψυκτικός Θάλαμος

Οι ψυκτικοί θάλαμοι κατάψυξης AMP κατασκευάζονται στη βιομηχανία μας και είναι τεχνολογίας του οίκου EMS-ThyssenKrupp. Αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση για κάθε επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει σε εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών.

psiktikos thalamos small Small

Θερμική μόνωση

έως 0°C για συντήρηση και έως -45°C για καταψύκτη

Ενέργεια χωρίς απώλειες

Τα πάνελ σφραγίζουν ερμητικά για εξασφαλισμένη ενέργεια ψύξης

Ιδιαίτερα επεκτάσιμο

Επεκτείνεται κατά 50 cm σε μήκος και πλάτος

Πιστοποιημένος

Πιστοποιημένος με CE 89/106 EN13241-1 (EN 89/106 / EK)

epaggelmatiko cygeio ualamos panel eswterika 800x600 0
AMP

Κορυφαίας ποιότητας ψυκτικοί θάλαμοι

Η βιομηχανία amp αποτελεί από το 1963 τον κορυφαίο κατασκευαστή ψυκτικών θαλάμων στην Ελλάδα. Οι Ψυκτικοί θάλαμοι που προμηθεύουμε στην ελληνική αγορά κατασκευάζονται από πάνελ πολυουρεθάνης στο εργοστάσιο μας στην Βι. Πε. Κρυονερίου Αττικής σε συμφέρουσες τιμές και είναι τεχνολογίας του οίκου EMS-ThyssenKrupp, ενός εκ των μεγαλύτερων βιομηχανικών ομίλων της Ευρώπης, που αντιπροσωπεύουμε από το 1983. Οι ψυκτικοί θάλαμοι συνδυάζονται με όλους τους τύπους Ψυκτικών Πορτών amp, διασφαλίζοντας την ιδανική θερμοκρασία εντός του θαλάμου και συνεπώς σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Σύνδεση πάνελ

Τα πάνελ συνδέονται στεγανά με τρία θερμικά φράγματα με το γερμανικό σύστημα snap-in.

profil

Σφράγιση των πάνελ

Τα πάνελ σφραγίζονται στεγανά στις συνδέσεις με ειδικές φλάντζες στεγανοποίησης από νεοπρένιο, περιμετρικά στην οροφή και στο δάπεδο. Εξασφαλισμένη ενέργεια ψύξης.

kunststoff connection freezer

Σύνδεση των πάνελ

Η σύνδεση των περιμετρικών πάνελ με εκείνα της στέγης γίνεται με σύγχρονα (όπως στην Ευρώπη και την Αμερική) που χρησιμοποιούν ένα πακέτο με ειδικές φλάντζες (backsplashes και σχήμα F για τη στήριξη των περιμετρικών πάνελ). Για τη σύνδεση των πλαϊνών πάνελ με το πάνελ της οροφής δημιουργείται ένα σκαλοπάτι (με ειδικά μηχανήματα) για την αποφυγή διαφυγής της θερμοκρασίας-ψύξης.

panel room drawing

Πάνελ γωνίας

Τέσσερα γωνιακά πάνελ ισχυρής κατασκευής που διευκολύνουν τη σύνδεση των πλευρών σαν να επρόκειτο για μια ευθεία γραμμή.

Επεκτάσιμες διαστάσεις

Οι διαστάσεις των ψυκτικών θαλάμων μπορούν να επεκταθούν κατά 50 cm σε μήκος και πλάτος. Ειδικές διαστάσεις διατίθενται χωρίς επιπλέον κόστος.

Επιφάνεια

Επένδυση από φύλλα χάλυβα πάχους 0,55 mm, με πολυεστερική αντιτοξική επικάλυψη NSF και προστατευτικό φύλλο.

Μόνωση πολυουρεθάνης

Μόνωση πολυουρεθάνης της BAYER Γερμανίας, με λR = 0,022 W/mk και πυκνότητα 42 - 45 kgr/m³.

Κάσσα

Κάσσα από ενισχυμένο παχύ PVC σε γωνιακό σχήμα γερμανικού σχεδιασμού που καλύπτει όλο το πάχος του πάνελ και εγκαθίσταται με το σύστημα CPR σε 5 λεπτά με τα πρότυπα HACCP.

Πόρτα

Ανοιγόμενες και συρόμενες πόρτες γερμανικής τεχνολογίας σε όλες τις διαστάσεις με σύγχρονους μηχανισμούς

Επιφάνεια Inox

Υπάρχει επιλογή για επιφάνεια πάνελ Inox 304 τόσο για το εσωτερικό όσο και για το εξωτερικό του πάνελ ή για μία από τις πλευρές (επιλογή του πελάτη).

Βαλβίδα αποσυμπίεσης

Κάθε θάλαμος κατάψυξης είναι εξοπλισμένος με ηλεκτρική βαλβίδα αποσυμπίεσης

Σχεδιασμός

Μελέτη, σχεδιασμός και προδιαγραφές σύμφωνα με το DIN του Πολυτεχνείου του Βερολίνου. Συμμόρφωση με τον κανονισμό HACCP. Μεγάλη εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.

AMP

Γιατί να επιλέξω θάλαμο AMP?

Γιατί εγγυόμαστε ότι ο θάλαμος σας θα είναι ΣΤΕΓΑΝΟΣ, εφόσον κατασκευάζεται με μηχανήματα μεγάλης ακριβείας όπου οι απαιτούμενες διαστάσεις του ψυκτικού θαλάμου ορίζονται από Η/Υ γίνεται πάντοτε έλεγχος – στήσιμο του θαλάμου στο χώρο μας πριν τη φόρτωση. Η δοκιμή του θαλάμου κατά DIN εγγυάται ότι οι θερμικές απώλειες είναι μηδενικές.

Cold room open door Medium
AMP

Επιλογές

floors

Αντιολισθητικό δάπεδο

Τα αντιολισθητικά δάπεδα AMP είναι τα μόνα γνήσια αντιολισθητικά δάπεδα ψυκτικών θαλάμων INOX στα οποία μπορούν να κινούνται παλετοφόρα με ελαστικές ρόδες χωρίς καμία δυσκολία. Έχουν μεγάλη αντοχή σε στατικά φορτία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν δάπεδα σε χώρους εργασίας που υφίστανται καθημερινή καταπόνηση.

floor heating mat

Θερμαινόμενο Δάπεδο

Τα θερμαινόμενα δάπεδα AMP μπαίνουν στην είσοδο των ψυκτικών θαλάμων και χρησιμοποιούνται προκειμένου ο χρήστης να εισέρχεται σε καθαρό ψυκτικό θάλαμο χωρίς πάγο. Είναι ειδικά για θέρμανση δαπέδων βιομηχανικής και εμπορικής χρήσης.

cold room

Βιτρίνα ψυκτικού θαλάμου

Οι βιτρίνες ψυκτικών θαλάμων AMP είναι κατασκευασμένες για να δίνουν τη δυνατότητα της άμεσης οπτικής επαφής με τα εμπορεύματα. Είναι σχεδιασμένες με γερμανική τεχνογνωσία, ώστε να μην επιτρέπουν την παραμικρή απώλεια θερμοκρασίας στο εσωτερικό των θαλάμων.

Decompression Valves 01

Βαλβίδες αποσυμπίεσης

Οι βαλβίδες αποσυμπίεσης της AMP αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα των ψυκτικών θαλάμων γιατί συμβάλουν με αποτελεσματικό τρόπο στην προστασία τους από τις ισχυρές αυξομειώσεις της εσωτερικής πίεσης.

AMP

Προσαρμόσιμος

Μπορείτε να προσαρμόσετε τον ψυκτικό θάλαμο σύμφωνα με τις ανάγκες σας επιλέγοντας την AMP. Σε αυτό τον πίνακα μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές που σας παρέχει το εργοστάσιό μας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερα χαρακτηριστικά στο προϊόν σας επικοινωνώντας με το γραφείο της A. Motors.

chiller freezer gr

Μερικοί από τους πελάτες μας

logo mymarket 1
logo ab 1
logo lidl 1
logo sklavenitis 1
logo motor oil 1
logo aktor 1
logo stergiou 1
logo papadopoulou 1
logo elbisco 1
logo vianex 1
logo demo 1
logo costa navarino 1
logo grecotel 1

Βίντεο εγκατάστασης