Κουρτίνα PVC για Φορτηγά

MOD CRTN-T

Κουρτίνα PVC για Φορτηγά

Η βιομηχανία Amp, παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης Λωριδοκουρτίνων PVC εντός του φορτηγού, για ευκολία χρήσης, εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων και καλύτερη ψύξη των προϊόντων.

Το σύστημα ανάρτησης της Λωριδοκουρτίνας μπορεί να είναι είτε σταθερό είτε συρόμενο, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Ειδικότερα, επιλέγουμε συρόμενο όταν θέλουμε καλύτερη πρόσβαση και ταχύτερη φόρτωση και εκφόρτωση κατά τη διανομή των εμπορευμάτων, όταν το φορτηγό είναι φορτωμένο με εμπορεύματα. Εάν το φορτηγό ψυγείο φέρει δύο αεροψυκτήρες, τότε μπορούμε να κάνουμε ένα χώρισμα με διαφανή κουρτίνα μέσα στο φορτηγό.

Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα, το σύστημα της κουρτίνας να σέρνεται μπροστά και πίσω με χειρολαβή φρεναρίσματος, στον κυρίως χώρο του φορτηγού και να κλειδώνει αυτόματα σε οποιοδήποτε σημείο κατά μήκος της καρότσας του φορτηγού.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα με τη χρήση των συρόμενων οδηγών είναι ότι μπορούμε να ψύξουμε μόνο το επιθυμητό κάθε φορά μέρος της καρότσας του φορτηγού ψυγείου, εξοικονομώντας εκατοντάδες ευρώ. Συγκεκριμένα, ο όγκος του κλιματιζόμενου χώρου μειώνεται ένα σκαλοπάτι σε κάθε ένα ξεφόρτωμα του φορτηγού. Έτσι αυξάνεται η αποδοτικότητα, εξοικονομείται ενέργεια και μειώνονται τα κόστη λειτουργίας.

Δείτε εδώ τη μελέτη από το Southbank University London σχετικά με την αποτελεσματικότητα των κουρτινών PVC.

Κουρτίνα PVC για Φορτηγά
Λεπτομέρειες
Προαιρετικά
Φωτογραφίες από Έργα
Βίντεο

Φόρμα ενδιαφέροντος

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ