pixel
telephone icon
espa

Ανοξείδωτη Ηλεκτροκίνητη Συρόμενη Πόρτα

MOD S808TPE-S809TPE-S809TLE-S812TXLE-S812TXXLE

Ανοξείδωτη Ηλεκτροκίνητη Συρόμενη Πόρτα

Οι ανοξείδωτες αυτόματες συρόμενες πόρτες MOD S808TP-E, S809TP-E, S809TL-E, S812TXL-E, S812TXXL-E ενεργοποιούνται αυτόματα χρησιμοποιώντας ενα μηχανισμό με μοτέρ ο οποίος συνδέεται με ηλεκτρικό πίνακα κατάλληλο και ανθεκτικό για την χρήση σε περιβάλλον υγρασίας. Χωρίζονται σε μοντέλα ανάλογα με τη θερμοκρασία που απαιτείται.

MOD S808TP-E έως 0° C
MOD S809TP-E έως -2° C
MOD S809TL-E έως -25° C
MOD S812TXL-E έως -30° C
MOD S812TXXL-E έως -40° C

Οι ηλεκτροκίνητες πόρτες ψυκτικών θαλάμων κατασκευάζονται στο εργοστάσιο μας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει από το 1963.
Η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με τα αρίστης ποιότητας υλικά & εξαρτήματα, μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε πόρτες υψηλής αντοχής & θερμομονωτικής ικανότητας σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς HACCP & με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις CE.

Για να ενεργοποιηθούν αυτόματα οι αυτόματες συρόμενες πόρτες χρησιμοποείται ενας μηχανισμός με μοτερ συνεχούς τάσεως 220 Volt, ο οποίος συνδέεται με ηλεκτρικό πίνακα κατάλληλο & ανθεκτικό για την χρήση σε περιβάλλον υγρασίας.

Α. Αυτόματη ενεργοποίηση των συρόμενων πορτών μέσω ενός μηχανισμού με μοτέρ συνδεδεμένου με πίνακα πολλαπλών λειτουργιών κατάλληλο για εγκατάσταση σε υγρό περιβάλλον. Περιλαμβάνει: α) ηλεκτρονικό κύκλωμα για τον έλεγχο των λειτουργιών και β) ένα inverter για τον έλεγχο των διαδρομών κατά την λειτουργία του ανοίγματος, του κλεισίματος με σεβασμό στους κανόνες ασφαλείας. Πάνω στον πίνακα υπάρχει ένα μπουτόν ανοίγματος, ένα κλεισίματος, ένα μανιτάρι ασφαλείας και λυχνίες ένδειξης λειτουργίας.
Β. Όλο το σύστημα αυτοματισμού είναι προκαλωδιωμένο ως εκ τούτου η σύνδεση του πίνακα γίνεται εύκολα μέσω μίας πολυπολικής φίσας, που βρίσκεται στο κάτω μέρος του πίνακα. Υπάρχουν ήδη προεγκατεστημένες εργοστασιακές ρυθμίσεις, οι οποίες αλλάζουν εύκολα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη.
Γ. Η ταχύτητα είναι ρυθμισμένη στα 0,27 m/sec (όπως προκύπτει από τους κανονισμούς της Ε.Ε.) και ο κινητήρας φέρει αναστρέψιμο μειωτήρα. Η ταχύτητα μπορεί να αλλάξει (να αυξομειωθεί) εύκολα με μια απλή επίσκεψη στον πίνακα.
Δ. Η αρχική συσκευή ασφαλείας για προστασία από συγκρούσεις είναι μία ευαίσθητη μπάρα ανθεκτικού τύπου, που βρίσκεται στο κάθετο άκρο του πάνελ της πόρτας, που σε περίπτωση πρόσκρουσης σε ένα εμπόδιο, αυτόματα ακινητοποιεί την πόρτα και αναστρέφει την κίνηση, στέλνοντας σήμα στον πίνακα.
Ε. Ο έλεγχος των STOP (τέλος διαδρομής) στο άνοιγμα και το κλείσιμο γίνεται μέσω τερματικών διακοπτών που ενεργοποιούνται με καλώδια ΙΡ 66. Η μετάδοση κίνησης γίνεται μέσω αλυσίδας με ρυθμιζόμενη ένταση και όχι με ταινίες στις οποίες έχουν διαπιστωθεί προβλήματα θραύσης.
Ζ. Κίτρινο φως – Φάρος – που αναβοσβήνει, σηματοδοτεί ότι η πόρτα βρίσκεται σε κίνηση. Εκτός των πολλών ρυθμίσεων για το άνοιγμα – κλείσιμο της πόρτας από τον πίνακα, δύο κορδόνια συνδεδεμένα με διακόπτες τοποθετούνται εμπρός και πίσω από την πόρτα (σε επιθυμητές αποστάσεις) για την διευκόλυνση των χειριστών Clark στην είσοδο και έξοδο από τον ψυκτικό θάλαμο.
Η. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος η πόρτα λειτουργεί χειροκίνητα.

Το CE 13241-1 πιστοποιημένο σύστημα αυτοματισμού παραδίδεται έτοιμο προς άμεση χρήση & προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του τελικού χρήστη.
Υπάρχει μπάρα προστασίας με αισθητήρα, που αποτρέπει τα ατυχήματα από πρόσκρουση σε εμπόδιο ή άνθρωπο, καθώς και φάρος που αναβοσβήνει την ώρα της λειτουργίας.
Στις πολλές ρυθμίσεις για το άνοιγμα-κλείσιμο της πόρτας, προστίθεται και η διευκόλυνση εισόδου-εξόδου χειριστών περονοφόρων μηχανημάτων με πρακτικούς διακόπτες.

Δυνατότητα κατασκευής οποιασδήποτε διάστασης & ταχεία παράδοση.

Λεπτομέρειες
Προαιρετικά
Βίντεο

Φόρμα ενδιαφέροντος

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Ανταλλακτικά
Μετάβαση στο περιεχόμενο