pixel

Ανοξείδωτη Ηλεκτροκίνητη Συρόμενη Πόρτα

Οι ηλεκτροκίνητες συρόμενες πόρτες AMP κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές HACCP και τις πιστοποιήσεις CE. Εύκολες στη χρήση και σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας.

inox electric sliding door 1

Θερμική μόνωση

Έως 0°C για συντήρηση και έως -40°C για καταψύκτη

Ρυθμιζόμενη

Μπορεί να κατασκευαστεί σε όλες τις διαστάσεις

Ανοξείδωτο ατσάλι

Χρήση γερμανικών πρώτων υλών

Πιστοποιημένη

Πιστοποιημένη με ISO 9001: 2015 & CE 89/106 EN13241-1

Electric Sliding Door project image 8 1
AMP

Ηλεκτροκίνητη Συρόμενη Πόρτα

Η ηλεκτροκίνητη συρόμενη πόρτα Ψυκτικού Θαλάμου κατασκευάζεται στο εργοστάσιο μας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει από το 1963. Ενεργοποιείται αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα μηχανισμό με μοτέρ ο οποίος συνδέεται με ηλεκτρικό πίνακα κατάλληλο και ανθεκτικό για την χρήση σε περιβάλλον υγρασίας.

Πάνελ

Αυτόματη ενεργοποίηση της συρόμενης πόρτας μέσω μηχανισμού με μοτέρ συνδεδεμένο με πίνακα πολλαπλών λειτουργιών. Ο διακόπτης IP 56 είναι κατάλληλος για εγκατάσταση σε υγρό περιβάλλον και περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα για τον έλεγχο των λειτουργιών και έναν μετατροπέα για τον έλεγχο των διαδρομών κατά τη λειτουργία του ανοίγματος-κλεισίματος και των απαραίτητων αναγκών σε ηλεκτρική ισχύ σε σχέση με τις ρυθμίσεις ασφαλείας.

Ρυθμίσεις

Όλο το σύστημα αυτοματισμού είναι προ-καλωδιωμένο, επομένως η σύνδεση του πίνακα γίνεται εύκολα μέσω ενός πολυπολικού συνδετήρα που βρίσκεται στο κάτω μέρος του πίνακα. Υπάρχουν ήδη προεγκατεστημένες εργοστασιακές ρυθμίσεις οι οποίες αλλάζουν εύκολα ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χρήστη.

Ταχύτητα

Η ταχύτητα έχει ρυθμιστεί στα 0,27 m/sec (σύμφωνα με τους κανονισμούς) και ο κινητήρας διαθέτει αναστρέψιμο μειωτήρα. Η ταχύτητα μπορεί να αλλάξει εύκολα από τον πίνακα.

Ασφάλεια

Η κύρια διάταξη ασφαλείας για την προστασία από σύγκρουση είναι μια ευαίσθητη ράβδος ανθεκτικού τύπου, που βρίσκεται στην κατακόρυφη άκρη του πάνελ της πόρτας, η οποία σε περίπτωση πρόσκρουσης σε εμπόδιο, σταματά αυτόματα την πόρτα και αναστρέφει την κίνηση.

Έλεγχος

Ο έλεγχος του STOP (τέλος της κίνησης) κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο ενεργοποιείται από έναν μικροδιακόπτη. Η μετάδοση γίνεται μέσω αλυσίδας με ρυθμιζόμενη ισχύ και όχι με ταινίες για λόγους κόστους με προβλήματα θραύσης.

Κίνηση

Μια κίτρινη λυχνία που αναβοσβήνει σηματοδοτεί ότι η πόρτα βρίσκεται σε κίνηση. Εκτός από τις πολλές ρυθμίσεις για το άνοιγμα - κλείσιμο της πόρτας από τον πίνακα, δύο καλώδια συνδεδεμένα με διακόπτες τοποθετούνται μπροστά και πίσω από την πόρτα (σε επιθυμητές αποστάσεις) για τη διευκόλυνση του χειριστή του περονοφόρου οχήματος στην είσοδο και την έξοδο του ψυκτικού θαλάμου.

Χειροκίνητη λειτουργία

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος η πόρτα λειτουργεί χειροκίνητα.

AMP

Προσαρμόσιμη

Μπορείτε να προσαρμόσετε την πόρτα ψυκτικού θαλάμου σύμφωνα με τις ανάγκες σας επιλέγοντας την AMP. Σε αυτό τον πίνακα μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές που σας δίνει το εργοστάσιό μας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερα χαρακτηριστικά στο προϊόν σας επικοινωνώντας με το γραφείο της A. Motors.

sliding gr
AMP

Επιλογές

door option1 bumper 3 1

Διακοσμητικές προστατευτικές μπάρες

door option2 entrance ramp 3 1

Αντιολισθητική ράμπα εισόδου

window 8

Παράθυρο μεγάλων διαστάσεων

door option4 inox circular 6 1

Ανοξείδωτη λαμαρίνα με κυκλικό σχέδιο

electric opt1 lock

Κλειδαριά ασφαλείας

electric opt2 plc INOX 1591x2048 1

Ανοξείδωτος πίνακας ελέγχου

unnamed

Ανιχνευτής κίνησης

AMP

Εξαρτήματα

Εξαρτήματα Συρόμενων Πορτών

Σφραγιστικά Λάστιχα

AMP

Επιπλέον Δυνατότητες

remote

Τηλεχειρισμός

Ένα ή περισσότερα τηλεκοντρόλ, μπουτονιέρα με άνοιγμα – κλείσιμο και μανιτάρι ασφαλείας στον πίνακα, με δυνατότητα μερικού ανοίγματος

DSC02945

Ειδικός μηχανισμός αποσύνδεσης

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αποσυνδέει την αλυσίδα από το μοτέρ και η πόρτα ανοίγει εύκολα σαν χειροκίνητη.

CATALOGO INTERTECNICA ITA ENG 2019

Κίνηση με ιμάντα

Δυνατότητα κίνησης της πόρτας με ιμάντα αντί για την αλυσίδα για αθόρυβη λειτουργία ανοίγματος-κλεισίματος.

Limitatori ZBC Compomac

Περιοριστής στροφών

Περιοριστής στροφών ως επιπλέον δικλείδα ασφαλείας της ηλεκτροκίνητης πόρτας.

Μερικοί από τους πελάτες μας

logo mymarket 1
logo ab 1
logo lidl 1
logo sklavenitis 1
logo motor oil 1
logo aktor 1
logo stergiou 1
logo papadopoulou 1
logo elbisco 1
logo vianex 1
logo demo 1
logo costa navarino 1
logo grecotel 1

Βίντεο εγκατάστασης