Λάστιχο Σκούπα Πόρτας Κατάψυξης YLA5

117018

Κωδικός Εξαρτήματος: 117018

Η βιομηχανία Α. Motors Πιλάλης παρέχει τα απαραίτητα λάστιχα που πιθανόν να χρειαστούν για οποιονδήποτε τύπο πόρτας. Τα λάστιχα που σας προμηθεύουμε είναι πολύ μαλακά για ερμητικό σφράγισμα, από γνήσιο καουτσούκ τριπλασίου πάχους από τα συνήθως χρησιμοποιούμενα.

Διαθέτουμε ποικιλία από λάστιχα καθώς και οδηγούς – βάσεις προσαρμογής ώστε να ταιριάξουν σε όλα τα μοντέλα(νέα και παλαιά) ψυκτικών πορτών όλων των εργοστασίων.
Όλα τα λάστιχα είναι ετοιμοπαράδοτα για όλα τα μοντέλα, για συρόμενες και ανοιγόμενες ψυκτικές πόρτες (περιμετρικά λάστιχα και λάστιχα τυπου σκούπα) και για πόρτες flip flap. Τα λάστιχα καθώς και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα σε στοκ και υπάρχει η δυνατότητα είτε παραλαβής από το εργοστάσιο, είτε αυθημερόν αποστολής σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή οδηγίες τοποθέτησης, το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας.

Τοποθέτηση λάστιχων πορτών ψυκτικών θαλάμων

Η διαδικασία τοποθέτησης- αντικατάστασης του ελαστικού σε πόρτα ψυκτικού θαλάμου είναι απλή.

Αφαιρούμε το παλαιό φθαρμένο λάστιχο, εάν απαιτείται ο οδηγός ειδικός αλουμινίου paspartu για κάθε πόρτα θαλάμου τον βιδώνουμε περιμετρικά στο φύλλο της πόρτας.
Πάνω σε αυτόν τον οδηγό κουμπώνουμε συρταρωτά το μαλακό λάστιχο και κολλάμε τις ενώσεις με την ειδική κόλλα που σας αποστέλλεται μαζί με το λάστιχο.

Σχετικά Προιόντα

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ