Ηλεκτροκίνητες συρόμενες πόρτες ψυκτικών θαλάμων

ilektrokiniti-porta-psiktikou-thalamou-syromeni1.png

ΤΕΧΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Αυτόματη ενεργοποίηση των συρομένων πορτών ψυκτικών θαλάμων μέσω ενός μηχανισμού με μοτέρ συνεχούς τάσεως 220 Volt συνδεδεμένου με πίνακα πολλαπλών λειτουργιών. Ο ηλεκτρικός πίνακας IP 56 είναι κατάλληλος για εγκατάσταση σε υγρό περιβάλλον και περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα για τον έλεγχο των λειτουργιών και ένα inverter 0,5 kW για τον έλεγχο των διαδρομών κατά την λειτουργία του ανοίγματος, του κλεισίματος και των σχετικών ανάλογα αναγκών σε ρεύμα με σεβασμό στις ρυθμίσεις ασφαλείας.
Η ταχύτητα είναι ρυθμισμένη στα 0,27 m/sec (όπως προκύπτει από τους κανονισμούς). Ο κινητήρας 0,37 kW φέρει αναστρέψιμο μειωτήρα. Η κύρια συσκευή ασφαλείας για προστασία από συγκρούσεις είναι μια ευαίσθητη μπάρα ανθεκτικού τύπου, που βρίσκεται στο κάθετο άκρο του πάνελ της πόρτας, που σε περίπτωση πρόσκρουσης σε ένα εμπόδιο, αυτόματα ακινητοποιεί την πόρτα και αναστρέφει την κίνηση, στέλνοντας σήμα στον πίνακα.
Ηλεκτρονικό σύστημα προστασίας έναντι ηλεκτρομαγνητικών επιδράσεων εφαρμόζεται στο πλευρό του φύλλου της πόρτας. Ο έλεγχος των STOP (τέλος διαδρομής) στο άνοιγμα και το κλείσιμο γίνεται μέσω micro switch που ενεργοποιούνται με καλώδια     ΙΡ 66. Η μετάδοση κίνησης γίνεται μέσω αλυσίδας με ρυθμιζόμενη ένταση και όχι με ταινίες λόγω κοστολογίου με προβλήματα θραύσης.
Κίτρινο φως -ΦΑΡΟΣ- που αναβοσβήνει, σηματοδοτεί ότι η πόρτα βρίσκεται σε κίνηση. Εκτός των πολλών ρυθμίσεων για το άνοιγμα – κλείσιμο της πόρτας από τον πίνακα, δύο κορδόνια συνδεδεμένα με διακόπτες τοποθετούνται εμπρός και πίσω από την πόρτα (σε επιθυμητές αποστάσεις) για την διευκόλυνση των χειριστών Clark στην είσοδο και έξοδο από τον ψυκτικό θάλαμο.
Τέλος, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος η πόρτα λειτουργεί χειροκίνητα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ilektrokiniti%20porta%20psiktikou%20thalamou%20syromeni%281%29

uni4

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ