Ψυκτικοί Θάλαμοι

Η βιομηχανία amp αποτελεί από το 1963 τον κορυφαίο κατασκευαστή ψυκτικών θαλάμων στην Ελλάδα. Οι Ψυκτικοί θάλαμοι που προμηθεύουμε στην ελληνική αγορά κατασκευάζονται από πάνελ πολυουρεθάνης στο εργοστάσιο μας στην Βι. Πε. Κρυονερίου Αττικής σε συμφέρουσες τιμές και είναι τεχνολογίας του οίκου EMS-ThyssenKrupp, ενός εκ των μεγαλύτερων βιομηχανικών ομίλων της Ευρώπης, που αντιπροσωπεύουμε από το 1983. Οι ψυκτικοί θάλαμοι συνδυάζονται με όλους τους τύπους Ψυκτικών Πορτών amp, διασφαλίζοντας την ιδανική θερμοκρασία εντός του θαλάμου και συνεπώς σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα πάνελ που προορίζονται για τους ψυκτικούς θαλάμους από πολυουρεθάνη ξεχωρίζουν από τα τρία θερμικά φράγματα που διαθέτουν στις πλευρές σύνδεσης για να συγκρατούν τη ψύξη ως και το hohlkammerprofil (ΗΚΡ), που ενσωματώνεται στα πάνελ υπο μορφή διαμήκους φλάντζας για να σφραγίζει αεροστεγώς τις συνδέσεις (εσωτερικά-εξωτερικά) και να καλύπτει τους αρμούς, εξαφανίζοντας τα αυλάκια.

Τα πάνελ των ψυκτικών θαλάμων κουμπώνουν μεταξύ τους αεροστεγώς με το snap-in system. Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός εγγυάται την επίτευξη απόλυτης ακρίβειας σε κάθε θάλαμο. Τα πάνελ περνούν διαδικασία ποιοτικού ελέγχου και είναι πιστοποιημένοι με CE 89/106 ΕΝ13241-1 σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία ΕΝ 89/106/EK.

Πλεονεκτήματα

Γιατί εγγυόμαστε ότι ο θάλαμος σας θα είναι ΣΤΕΓΑΝΟΣ, εφόσον κατασκευάζεται με μηχανήματα μεγάλης ακριβείας όπου οι απαιτούμενες διαστάσεις του ψυκτικού θαλάμου ορίζονται από Η/Υ γίνεται πάντοτε έλεγχος – στήσιμο του θαλάμου στο χώρο μας πριν τη φόρτωση. Η δοκιμή του θαλάμου κατά DIN εγγυάται ότι οι θερμικές απώλειες είναι μηδενικές.

Τα πάνελ πολυουρεθάνης συνδέονται :
με τρία θερμικά φράγματα (3 εσοχές και 3 προεξοχές) που κουμπώνουν μεταξύ τους με το Γερμανικό σύστημα snap-in system.
Με τα Kunststoff profiles που καλύπτουν τις στενές πλευρές των πάνελ και διακόπτουν τις θερμογέφυρες, συνδέονται τα περιμετρικά πάνελ με την οροφή και το δάπεδο.
Tέσσερα γωνιακά πάνελ ισχυρής κατασκευής διευκολύνουν τη σύνδεση των πλευρών σαν να είναι ευθεία γραμμή.

Τα panel πολυουρεθανης σφραγίζουν απολύτως με την παρεμβολή Ems-elast στις συνδέσεις με τις ειδικές φλάντζες στεγανοποίησης περιμετρικά στην οροφή και το δάπεδο.
Έτσι δεν περνάει αέρας που συμπυκνώνεται στις συνδέσεις και διαβρώνει την πολυουρεθάνη με αποτέλεσμα είναι η διασφάλιση ψυκτικής ενέργειας.

Τα πάνελ πολυουρεθάνης συνδέονται με τρία θερμικά φράγματα (3 εσοχές και 3 προεξοχές) που κουμπώνουν μεταξύ τους με το Γερμανικό σύστημα snap-in system. Με τα Kunststoff profiles που καλύπτουν τις στενές πλευρές των πάνελ και διακόπτουν τις θερμογέφυρες, συνδέονται τα περιμετρικά πάνελ με την οροφή και το δάπεδο. Τέσσερα γωνιακά πάνελ ισχυρής κατασκευής διευκολύνουν τη σύνδεση των πλευρών σαν να είναι ευθεία γραμμή.

Ενισχυμένο με αντιολισθητικά και μονωτικά φύλλα Plywood Φινλανδίας με φαινολική επίστρωση πάχους 9 mm. Χρησιμοποιείται από όλα τα ευρωπαϊκά εργοστάσια, διπλάσιας αξίας από το inox που ενδείκνυται μόνο για τα οξέα και τα άλατα.
Αντοχή σε βάρος 2 τόνοι / m².

Τα πάνελ σφραγίζουν απολύτως με την παρεμβολή Ems-elast στις συνδέσεις με τις ειδικές φλάντζες στεγανοποίησης περιμετρικά στην οροφή και το δάπεδο.Έτσι δεν περνάει αέρας που συμπυκνώνεται στις συνδέσεις και διαβρώνει την πολυουρεθάνη – διασφάλιση ψυκτικής ενέργειας.

Τα πάνελ είναι επενδεδυμένα με Γερμανικά χαλυβδόφυλλα ThyssenKrupp.
Μόνωση Γερμανική πολυουρεθάνη Bayer με τη μέγιστη θερμομονωτική ικανότητα.

Πάχος PUR 60mm θερμομονωτικής ικανότητας έως -18οC
Πάχος PUR 80mm θερμομονωτικής ικανότητας έως -25οC
Πάχος PUR 100mm θερμομονωτικής ικανότητας έως -32οC
Πάχος PUR 120mm θερμομονωτικής ικανότητας έως -40οC
Πάχος PUR 140mm θερμομονωτικής ικανότητας έως -45οC

Κάσσα από ενισχυμένο χονδρό PVC σχήματος γωνία γερμανικής σχεδίασης καλύπτει όλο το πάχος του πάνελ και στερεώνεται στο θάλαμο με σύστημα κόντρα – κάσσα CPR σε 5? λεπτά, με προδιαγραφές HACCP. Το PVC δεν συμπυκνώνει την υγρασία που στάζει νερό όπως το αλουμίνιο, το οποίο δεν ενδείκνυται για κάσσα πόρτας. Πόρτες ανοιγόμενες και συρόμενες Γερμανικής τεχνολογίας σε όλες τις διαστάσεις με σύγχρονους μηχανισμούς λειτουργίας.

Οι διαστάσεις των θαλάμων στην πρόσοψη, το βάθος και το ύψος προσαυξάνονται κατά 30cm. Ακόμη όταν ο πελάτης σας χρειάζεται ειδικές διαστάσεις τις παρέχουμε χωρίς επιβάρυνση.
Η μελέτη, ο σχεδιασμός και οι προδιαγραφές κατά DIN έγιναν από το Πολυτεχνείο του Βερολίνου.
Αποτέλεσμα: Με την εισαγωγή Γερμανικής τεχνογνωσίας, τον σύγχρονο βιομηχανικό εξοπλισμό και την εμπειρία 45 ετών, τα προϊόντα της εταιρείας μας βρίσκονται στην κορυφή της Ευρωπαϊκής τεχνολογίας συνδυάζοντας αξιοπιστία, μεγάλη διάρκεια ζωής, οικονομία ηλεκτρικής ενέργειας και άριστη ποιότητα σε χαμηλές τιμές.

Η εταιρία μας σας προμηθεύει τον ειδικό εξοπλισμό για τις επιχειρήσεις των πελατών σας.
Η βιομηχανία μας είναι ο βασικός προμηθευτής σε τεχνικές εταιρείες και εταιρείες επαγγελματικής ψύξης σε πόρτες ταχυκίνητες, πόρτες ψυκτικές, ηλεκτροκίνητες, πόρτες ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, Λωριδοκουρτίνες pvc, ράφια ψυκτικών θαλάμων.
Το εργοστάσιο amp παρέχει γραπτή εγγύηση 5 ετών για τα προϊόντα μας και 20ετή εγγύηση παροχής ανταλλακτικών.

  • All
  • Αποθήκες
  • Βιομηχανικά
  • Επεξεργασία Φαγητού
  • Εστιατόρια
  • Σουπερμάρκετ
  • Υπηρεσίες Φαγητού
  • Φαρμακευτικά
  • Ψυκτικοί Θάλαμοι
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ