Αντιμικροβιακές Πόρτες

Πιστεύουμε ότι η ασφάλεια και η υγιεινή στον κλάδο της βιομηχανίας τροφίμων, καθώς και όλων των υπόλοιπων επαγγελματικών κλάδων, πρέπει να είναι πρωταρχικός παράγοντας.

Γι’αυτό κατασκευάζουμε πόρτες με αντιμικροβιακή επιφάνεια και χειρολαβή, οι οποίες προστατεύουν αποτελεσματικά από κάθε είδους μικροβίου.

Νέες πόρτες ψυκτικών θαλάμων με χειρολαβές με ιόντα αργύρου τα οποία εμποδίζουν την ανάπτυξη κάθε τύπου βακτηρίου στην επιφάνεια της χειρολαβής και καταστρέφουν τα ήδη υπάρχοντα βακτήρια.

Νέες πόρτες γραφείου, service και clean room με χειρολαβή από αντιμικροβιακό χαλκό, ο οποίος μειώνει τον κίνδυνο των λοιμώξεων και καταπολεμά τον νέο κορωνοϊό SARS COVID-19.

Δείτε εδώ τη σχετική έρευνα για την καταπολέμηση του ιού από τον αντιμικροβιακό χαλκό.

Coronavirus concept. Covid-19 icon with red shield. Vector illustration in flat style for medical designs, infographics

Επένδυση Clean Safe

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΡΤΑΣ με Sanitary steel– Με χαλυβδόφυλλα με επικάλυψη plastisol πάχους 250 μm και επιπλέον με αντιβακτηριαδιακή, αντιμικροβιακή επικάλυψη, made in Germany.

Μηχανισμοί πιστοποιημένοι για αποτελεσματική εξόντωση & αδρανοποίηση μικρόβιων, όπως βακτήρια, μύκητες (περιλαμβανομένης και της μούχλας) και ιών μέχρι 99%.

– μακροχρόνια προστασία και υγιεινή.
– αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα ενάντια σε διαφόρους τύπους βακτηριδίων όπως, σταφυλόκοκκο, σαλμονέλα, εσερίχια κόλι, λιστερί κλπ.
– διπλή δράση, εμποδίζει την ανάπτυξη των μικροβίων και καταπολεμά αυτά που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί.

ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΜΕ ΙΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ CLEAN ROOM

Ο ΧΑΛΚΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ

Είναι επιστημονικά και κλινικά αποδεδειγμένο, ότι οι χειρολαβές χαλκού εξασφαλίζουν τη μέγιστη αντιμικροβιακή προστασία, σκοτώνοντας το 99,9% των βακτηριδίων μέσα σε 2 ώρες. Έρευνα αποδεικνύει ότι οι επιφάνειες αντιμικροβιακού χαλκού μειώνουν τον κίνδυνο των λοιμώξεων σε ποσοστό μεγαλύτερο από 40%, καθώς και ότι καταστρέφουν τα ιϊκά γονιδιώματα του νέου κορωνοϊόυ SARS COVID-19 ώστε να
τον απενεργοποιήσουν.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΩΝ ΧΕΙΡΟΛΑΒΩΝ

• ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ: Εξουδετερώνονται συνεχώς τα βακτήρια και τους ιούς που προκαλούν λοιμώξεις στον άνθρωπο.
• MEΓΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ: Δεν μειώνεται η αποτελεσματικότητα τους.

ΧΑΛΚΟΣ 100% ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ

Ο χαλκός ανταποκρίνεται 100% στις απαιτήσεις του Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (UNEP), για την προστασία του περιβάλλοντος. Ο χαλκός, μετά τη χρήση και την εφαρμογή του, μπορεί να επιστρέψει ξανά στο φυσικό περιβάλλον αυτούσιο, και στη συνέχεια να ξαναχρησιμοποιηθεί. Ο αντιμικροβιακός χαλκός, χρησιμοποιείται από κορυφαίους κατασκευαστές, για να πιστοποιεί τα προϊόντα τους, ως τα πλέον αποτελεσματικά στην αντιμικροβιακή προστασία επιφανειών αφής.

Φόρμα ενδιαφέροντος

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ