Λωριδοκουρτίνες PVC

Οι βιομηχανικές λωριδοκουρτίνες PVC είναι ο οικονομικός τρόπος να κρατήσετε την σκόνη, τα έντομα έξω από το ψυκτικό θάλαμο ή τις εγκαταστάσεις σας. μειώνοντας τον λογαριασμό του ηλεκτρικού. Προμηθεύουμε την ελληνική αγορά με τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λωριδοκουρτίνες pvc.

Στις πόρτες των ψυκτικών θαλάμων χρησιμοποιούνται κουρτίνες από διαφανείς λουρίδες P.V.C. Αμερικής πολύ μαλακές και ανθεκτικές σε χαμηλές τιμές, ειδικές για τις χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε να “κρατούν” την ψύξη και ως χωρίσματα είναι μία ποιοτική και οικονομική επιλογή. (είσοδοι παλετοφόρων, καροτσιών, αποθηκευτικοί χώροι, υγειονομικά χωρίσματα, κ.α.).
Δεν περιέχουν επιβλαβείς πλαστικοποιητές για την υγεία DOHP/ DEHP FREE.
Προσφέρουν μεγάλη οικονομία ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι 95%, κατά το άνοιγμα της πόρτας του ψυγείου και ξεκούραστη μηχανή χωρίς βλάβες. Δείτε την μελέτη από το SouthBank London University που αποδεικνύει την χρησιμότητα τις λωριδοκουρτίνες PVC στις πόρτες των ψυκτικών θαλάμων.

Κουρτίνες PVC από διαφανείς λωρίδες για χωρίσματα και ψυκτικούς θαλάμους, μαλακές, ανθεκτικές, ειδικές για χαμηλές θερμοκρασίες – περιβάλλοντος με σύστημα ανάρτησης με οδηγούς ΑΒS.
• Για κάθε διασταση
• Σε διάφορα πάχη και πλάτη
• Πολύ μαλακές και ανθεκτικές
• Με εύκολη τοποθέτηση
• Με λεία ή ανάγλυφη επιφάνεια
• Ασφαλείς DOHP – DEHP FREE
• Nέες εντομοαπωθητικές
• Προσφέρουν μεγάλη οικονομία ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι 95%
• Ο ΕΦΕΤ καθιστα υποχρεωτική την εγκατάσταση λωριδοκουρτίνας pvc στις πόρτες των ψυκτικών θαλάμων και στις εισόδους εργαστηρίων τροφίμων.
• Εγκεκριμένη ποιότητα εντός HACCP με ασφαλείς για την υγεία πλαστικοποιητές.

Προσαρμόζονται σε ειδική ενισχυμένη βάση από PVC, με άγκιστρα, κάθε λουρίδα ανεξάρτητα, σε ελάχιστο χρόνο, με αλληλοεπικάλυψη 45mm.
Οι λουρίδες των κουρτινών amp έχουν πλάτος – πάχος: α. 200 mm x 2 mm β. 300 mm x 3 mm και γ. 400 mm x 4 mm. Η επιφάνεια τους μπορεί να είναι λεία ή με ανάγλυφες γραμμώσεις και στις δύο πλευρές για μεγαλύτερα ύψη.
Με το νέο έξυπνο σύστημα ανάρτησης Αμερικής, οι κουρτίνες τοποθετούνται εύκολα σε 3’.
Οι κουρτίνες PVC προσαρμόζονται σύμφωνα με την κάθε εφαρμογή μπορούν να προσαρμοστούν σε σταθερό ή συρόμενο οδηγό ανάρτησης κουρτίνας (μόνο για χωρίσματα).
Για τιμές μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 62 20 100 και στο 697 97 96 750 . Για Θεσσαλονίκη επικοινωνείτε στο 2310 327 300.

Νομοθεσία (Ε.Φ.Ε.Τ.)

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) καθιστά υποχρεωτική την εγκατάσταση κουρτίνας από διαφανείς λουρίδες P.V.C. στις πόρτες ψυκτικών θαλάμων, για την προστασία των τροφίμων από την διείσδυση της υγρασίας και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Νέος οδηγός ανάρτησης για τοποθέτηση κουρτίνων PVC 90% πιο γρήγορα
Μπορείτε να εγακαταστήσετε τις κουρτίνες μας στο ένα δέκατο του χρόνου που απαιτείται για τους παραδοσιακούς οδηγούς ανάρτησης. Ο νέος τρόπος ανάρτησης με κούμπωμα δεν απαιτεί παξιμάδια ή βίδες. Οι κουρτίνες από διαφανείς λωρίδες P.V.C. εγκαθίστανται σε λεπτά (καλέστε μας για λεπτομέρειες τοποθέτησης).
Η κουρτίνα υπερκαλύπτει το άνοιγμα της πόρτας κατά 10 cm στο πλάτος και 8 cm στο ύψος.
Οι κουρτίνες από ρολλά PVC χρησιμοποιούνται :
– στις πόρτες των ψυκτικών θαλάμων για εξοικονόμηση ενέργειας (αποφεύγεται η απώλεια ψύξης κάθε φορά που ανοίγει η πόρτα).
– ως χωρίσματα είναι μία ποιοτική και οικονομική επιλογή.(είσοδοι παλετοφόρων, καροτσιών, αποθηκευτικοί χώροι, υγειονομικά χωρίσματα, κ.α.).

Προϊόντα

Η βιομηχανία Amp, παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης Λωριδοκουρτίνων PVC εντός του φορτηγού, για ευκολία χρήσης, εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων και καλύτερη ψύξη των προϊόντων. Το σύστημα ανάρτησης της Λωριδοκουρτίνας μπορεί να είναι είτε σταθερό είτε συρόμενο, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Ειδικότερα, επιλέγουμε συρόμενο όταν θέλουμε καλύτερη πρόσβαση και ταχύτερη φόρτωση και εκφόρτωση κατά τη διανομή των εμπορευμάτων, όταν το φορτηγό είναι φορτωμένο με εμπορεύματα. Εάν το φορτηγό ψυγείο φέρει δύο αεροψυκτήρες, τότε μπορούμε να κάνουμε ένα χώρισμα με διαφανή κουρτίνα μέσα στο φορτηγό.

Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα, το σύστημα της κουρτίνας να σέρνεται μπροστά και πίσω με χειρολαβή φρεναρίσματος, στον κυρίως χώρο του φορτηγού και να κλειδώνει αυτόματα σε οποιοδήποτε σημείο κατά μήκος της καρότσας του φορτηγού.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα με τη χρήση των συρόμενων οδηγών είναι ότι μπορούμε να ψύξουμε μόνο το επιθυμητό κάθε φορά μέρος της καρότσας του φορτηγού ψυγείου, εξοικονομώντας εκατοντάδες ευρώ. Συγκεκριμένα, ο όγκος του κλιματιζόμενου χώρου μειώνεται ένα σκαλοπάτι σε κάθε ένα ξεφόρτωμα του φορτηγού. Έτσι αυξάνεται η αποδοτικότητα, εξοικονομείται ενέργεια και μειώνονται τα κόστη λειτουργίας.

Δείτε εδώ τη μελέτη από το Southbank University London σχετικά με την αποτελεσματικότητα των κουρτινών PVC.

Οι κουρτίνες PVC MOD CRTN χρησιμοποιούνται για χωρίσματα στην Βιομηχανία, αποθήκες τροφίμων, εργαστήρια παρασκευής τροφίμων, εισόδους παλετοφόρων – κλάρκ, πόρτες ψυκτικές. Βοηθούν στην προστασία του χώρου σας από την σκόνη, τα έντομα, τις οσμές, την διαφορά θερμοκρασιών. Με κάθε λωριδοκουρτίνα pvc, σας δίνουμε την απαραίτητη πιστοποίηση του υλικού που θα ζητηθεί όταν περάσει ο ελεγκτικός φορέας.

• Διαφανείς λουρίδες P.V.C. πολύ μαλακές και ανθεκτικές, ειδικές για τις χαμηλές θερμοκρασίες.
• Εύκολη τοποθέτηση σε 3΄.
• Μεγάλη οικονομία ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι 95%, κατά το άνοιγμα της πόρτας του ψυγείου.
• Ξεκούραστη μηχανή χωρίς βλάβες.
• Ειδική ενισχυμένη βάση ανάρτησης από ABS, με άγκιστρα.
• Αλληλοεπικάλυψη κάθε λουρίδας 45mm.
• Τρία διαφορετικά πλάτη-πάχη:
α. 200 mm x 2 mm
β. 300 mm x 3 mm και
γ. 400 mm x 4 mm.
• Λεία επιφάνεια ή με ανάγλυφες γραμμώσεις και στις δύο πλευρές για μεγαλύτερα ύψη.
• Δεν περιέχουν επιβλαβείς πλαστικοποιητές για την υγεία DOHP/DEHP FREE.
• Διατίθενται και σε εντομοαπωθητική έκδοση.
• Κάθε κουρτίνα υπερκαλύπτει το άνοιγμα της πόρτας κατά 10 cm στο πλάτος και 8 cm στο ύψος.

Δείτε εδώ τη μελέτη από το Southbank University London σχετικά με την αποτελεσματικότητα των κουρτινών PVC.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ