Αξεσουάρ Θαλάμου

Η AMP προσφέρει αξεσουάρ ψυκτικών θαλάμων για κάθε έργο. Μπορείτε να φτιάξετε τον ψυκτικό σας θάλαμο με επιπλέον εξαρτήματα και αξεσουάρ, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

– Αντιολισθητικά δάπεδα, τα οποία μπορούν να αντέξουν μεγάλα φορτία για παλετοφόρα.
– Βαλβίδες αποσυμπίεσης για ψυκτικούς θαλάμους κατάψυξης ή τούνελ βαθειάς κατάψυξης.
– Ηλεκτρικές αντιστάσεις δαπέδου για εύκολη απόψυξη του ψυκτικού θαλάμου.
– Μεγάλο παράθυρο για εύκολη επιθεώρηση των προϊόντων μέσα ή για εκθεσιακούς χώρους.
– ’γκιστρα από ανοξείδωτο χάλυβα για την ανάρτηση και αποθήκευση των κρεάτων.
– Προστατευτικές μπάρες από PVC για την προστασία της πόρτας ή των τοιχωμάτων του ψυκτικού θαλάμου από παλετοφόρα κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.

Για την προστασία πάνελ, πορτών, θαλάμων και εμπορευμάτων σε χώρους αποθήκευσης ή παραγωγής, σας προτείνουμε τα νέα προϊόντα MOD BARS ειδικής κατασκευής, από ισχυρό pvc ενισχυμένο με εσωτερικό χαλύβδινο άξονα εξαιρετικά υψηλής αντοχής σε χτυπήματα και προσκρούσεις από παλετοφόρα, καρότσια και κλαρκ.
Καινοτόμες λύσεις αποκλειστικά σχεδιασμένες ώστε να συνδυάζουν την ταχύτητα και την ευκολία στην τοποθέτηση και στην καθαριότητα προσφέροντας και αισθητικό αποτέλεσμα.
Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις.

Σε ψυκτικούς θαλάμους συντηρήσεως κρεάτων τοποθετούνται ανοξείδωτα τσιγκέλια INOX 304 μασίφ, περιμετρικά σε διπλή σειρά με μία ή δύο εγκάρσιες κόντρες πολύ ενισχυμένα (λάμες 60 X 12, κολώνες γωνιά 50 X 50 Χ 5 και καρφιά Φ16 στρογγυλευμένα στην άκρη), εσωτερικά του ψυκτικού θαλάμου. Τα ανοξείδωτα τσιγκέλια είναι βαρέος τύπου και υψηλών μηχανικών αντοχών σε αυτοστήρικτη κατασκευή δεν τραυματίζουν το πάνελ του ψυκτικού θαλάμου.

Τα ανοξείδωτα τσιγκέλια κατασκευάζονται ανάλογα με τις διαστάσεις σε κάθε ψυκτικό θάλαμο.

Για τους ψυκτικούς θαλάμους κρεοπωλείων όπου το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα όξινο επιβάλλεται να τοποθετηθεί σύστημα ανοξείδωτης ανάρτησης κρεοπωλείου εάν επιθυμείτε μία λύση εφ όρου ζωής και εναρμονισμό με τους υγειονομικούς κανονισμούς του ΕΦΕΤ.

Στην είσοδο του ψυκτικού θαλάμου χρησιμοποιείται ειδικό σύστημα θερμαινόμενου δαπέδου με αντιστάσεις κάτω από το μπετόν, ώστε ο χρήστης να εισέρχεται σε ένα καθαρό ψυκτικό θάλαμο χωρίς πάγο. Πρόκειται για θερμαινόμενο καλώδιο αντίστασης, προσυναρμολογημένο με αυτοκόλλητη ταινία αλουμινίου, τοποθετημένο σε πλέγμα από υαλοβάμβακα. Είναι ειδικό για θέρμανση δαπέδων βιομηχανικής και εμπορικής χρήσης.

Χαρακτηριστικά:
Δομή πλέγματος: Θερμαινόμενο καλώδιο αντίστασης με αυτοκόλλητη ταινία αλουμινίου, τοποθετημένο σε πλέγμα από υαλοβάμβακα
Πλάτος πλέγματος: 0,5m
Στρογγυλό σχήμα καλωδίου
Διάμετρος: 6,5mm
Μόνωση αγωγού, τεφλόν ή ισοδύναμο
Εξωτερική μόνωση καλωδίου: PVC υψηλής θερμοκρασίας
Κλάση μόνωσης: IP 67
Προστασία ακτίνας UV
Καλώδιο τροφοδοσίας: 5m

Βαλβίδες για την αποσυμπίεση των θαλάμων κατάψυξης – συντήρησης και την προστασία τους από τις ισχυρές αυξομειώσεις της εσωτερικής πίεσης .

• Η βαλβίδα αποσυμπίεσης εξισώνει την εσωτερική πίεση του θαλάμου με την ατμοσφαιρική – εξωτερική, που δημιουργείται λόγω της μεγάλης διαφοράς θερμοκρασίας.
• Διαφυλάσσει τον θάλαμο από την εναλλαγή πίεσης που δημιουργείται από το άνοιγμα της ψυκτικής πόρτας.
• Επιλογή ανάμεσα σε 3 μοντέλα ανάλογα με τον εσωτερικό όγκο (V) του ψυκτικού θαλάμου – μικρού (από 30 έως 50 m³), μεσαίου (από 50 έως 100 m³) και μεγάλου μεγέθους (από 100 έως 800 m³).

Μπορείτε να κάνετε χρήση βιτρίνας στον ψυκτικό θάλαμο των πελάτών σας, ώστε να δίνουν το ερέθισμα στους πελάτες τους να αγοράσουν τα προβαλλόμενα είδη (κρέατα,είδη μαναβικής ή κρεοπωλείου, φρούτα και λαχανικά), βλέποντας τα αποθηκευμένα προϊόντα. Η βιτρίνα προσαρμόζεται στεγανά στο πάνελ πολυουρεθάνης ή και στο φύλλο της ψυκτικής πόρτας του θαλάμου με θερμοδιακοπή.

Δάπεδα plywood Φινλανδίας για ψυκτικούς θαλάμους και χώρους εργασίας, με φαινολική αντιολισθητική επίστρωση, πολύ ισχυρά και μεγάλης αντοχής (2.000 – 5.000 kg/m2), μονωτικά, απρόσβλητα από την υγρασία δεν συγκρατούν ρύπους και καθαρίζονται εύκολα. Χρησιμοποιούνται από όλα τα Ευρωπαϊκά εργοστάσια. Ακόμη προσφέρονται τα αντιολισθητικά ανοξείδωτα δάπεδα με ανάγλυφη επιφάνεια.

“Τα μόνα γνήσια αντιολισθητικά δάπεδα INOX στα οποία μπορούν να κινούνται παλετοφόρα με ελαστικές ρόδες άνετα, χωρίς δυσκολία.”

ΔΑΠΕΔΟ PLYWOOD
• Ειδικά δάπεδα Plywood Φινλανδίας για ψυκτικούς θαλάμους, από ενισχυμένο κοντραπλακέ θαλάσσης.
• Με φαινολική επίστρωση που το καθιστά αντιολισθητικό.
• Πολύ ισχυρά και μεγάλης αντοχής σε στατικά φορτία 2.000 kg/m².
• Μονωτικά, απρόσβλητα από την υγρασία, δεν συγκρατούν ρύπους και καθαρίζονται εύκολα (αδιάβροχα).
• Διαστάσεις φύλλου 1.250 x 2.500 x 9mm πάχος, καφέ χρώματος.
• Αντοχή ανά τροχό 100kg.

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΔΑΠΕΔΟ
• Aνοξείδωτη επένδυση αντιολισθητικού δαπέδου τοποθετημένο και κολλημένο επάνω σε marine plywood Φιλανδίας, πάχους από 15mm έως 21mm, σε θερμαινόμενη πρέσσα 500 τόνων. Η πίσω πλευρά των plywood και τα σόκορα καλύπτονται με πολυεστερική επίστρωση 2 φορές για πλήρη στεγανοποίηση.
• Το εν λόγω δάπεδο είναι ικανό να δέχεται στατικά φορτία από 2.000 έως 2.500 kgr/m².
• Αντοχή ανά τροχό 200kg.

Μεγάλο απόθεμα, άμεση παράδοση

H εταιρεία μας προμηθεύει ετοιμοπαράδοτα θερμομονωτικά πάνελς πολυουρεθάνης για την επένδυση επαγγελματικών κτιρίων. Με πάνελς επενδύονται πλέον βιομηχανοστάσια, εμπορικά και αγροτικά κτίρια, supermarkets, αποθήκες, υπόστεγα κλπ. Τα πάνελ ψυκτικών θαλάμων ξεχωρίζουν από το χαμηλό κόστος, την ταχύτητα κατασκευής, τις λείες και υγιεινές επιφάνειες και τηη εξαιρετική θερμομονωτική ικανότητά των ψυκτικών πάνελ πολυουρεθάνης, που τα καθιστούν προτιμητέα εκτός από την θερμομόνωση στον ψυκτικό θάλαμο και στον τομέα επένδυσης κτιρίων.

Διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτα πάνελ πολυουρεθάνης σε όλα τα πάχη 40mm , 60mm, 80mm, 100mm, 120mm, 140mm, 150mm σε τιμές χονδρικής πώλησης που παραδίδονται στις επιθυμητές διαστάσεις.

Τα Panels είναι ευρωπαϊκά, τύπου σάντουιτς με πυρήνα πολυουρεθάνης, συναρμολογούμενα με απλούστατο τρόπο. Συνδέονται μεταξύ τους, με τρία θερμικά φράγματα για να σφραγίζουν αποτελεσματικά “κρατώντας” την ψύξη. Τα πάνελ πολυουρεθάνης των ψυκτικών θαλάμων είναι επενδεδυμένα με λευκά χαλυβδόφυλλα, RAL 9002, με αντιτοξική πολυεστερική επίστρωση και προστατευτικό FOIL. Κατόπιν ζήτησης, υπάρχει η δυνατότητα στην εξωτερική πλευρά να φέρουν κάθετες ραβδώσεις για μεγαλύτερες μηχανικές αντοχές. Ακόμη υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανοξείδωτης 304 επιφάνειας και από τις δυο πλευρές ή μόνο από τη μία πλευρά.

Ως μόνωση των panels χρησιμοποιείται σκληρή αφρώδης πολυουρεθάνη, με τιμή λR = 0,022 W/mk και πυκνότητας 40 kgr/m³, τριπλάσιας μονωτικής ικανότητας από
τα άλλα μονωτικά υλικά μη αναφλεγόμενη. Η πολυουρεθάνη εκχύνεται σε θερμαινόμενη πρέσα υπό πίεση 400 τόνων, αφού προηγουμένως ψεκαστούν αυτόματα τα εσωτερικά τοιχώματα των χαλυβδοφύλλων με συγκολλητικό υλικό, ώστε η αποκόλληση τους να είναι αδύνατη (πατέντα του εργοστασίου).

Ο ηλεκτρονικός έλεγχος των προδιαγραφών των panels στις αναλογίες υλικών, πιέσεις, χρόνους, υγρασίες, θερμοκρασίες μίξης και διαμόρφωση των χαλυβδοφύλλων εξασφαλίζουν:

• Μέγιστο συντελεστή θερμικής μόνωσης.
• Σταθερή ποιότητα και απόλυτη στεγανότητα.
• Ελαφρύ panel με μεγάλες μηχανικές αντοχές.
• Ακρίβεια διαστάσεων στο χιλιοστό.
• Προβάδισμα στην τελειότητα και τεχνολογία.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ