Ψυκτικοί Θάλαμοι ανα Είδος

Πατήστε πάνω στο προϊόν που σας ενδιαφέρει για να δείτε συνθήκες αποθήκευσης σε ψυκτικούς θαλάμους (τιμές θερμοκρασίας, τιμές υγρασίας, διάρκεια, σημείο παγώματος).

ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Αγκινάρες 0 95-100% 2 βδομάδες -1.2
Αγκινάρες Ιερουσαλήμ 0 90-95% 5 μήνες -2.5
Σπαράγγια 0 ως 2 95-100% 2-3 βδομάδες -0.6
Φασόλια πράσινα 4 ως 7 90-95% 7-10 μέρες -0.7
Φασόλια Λίμας 3 ως 4 90-95% 3-5 μέρες -0.6
Φασόλια ξερά 10 70% 6-8 μήνες
Τεύτλα ρίζες 0 95-100% 4-6 μήνες -0.9
Τεύτλα 0 95% 10-14 μέρες -0.4
Μπρόκολο 0 95-100% 10-14 μέρες -0.6
Λαχανάκια Βρυξελλών 0 95-100% 3-5 βδομάδες -0.8
Λάχανα 0 98-100% 5-6 μήνες -0.9
Καρότα άγουρα 0 98-100% 4-6 βδομάδες -1.4
Καρότα ώριμα 0 98-100% 5-9 μήνες -1.4
Κουνουπίδι 0 95% 2-4 βδομάδες -0.8
Σέλινο 0 95-100% 3-4 μήνες -0.9
Καλαμπόκι γλυκό 0 95-98% 4-8 μέρες -0.6
Αγγούρια 10 ως 13 95% 10-14 μέρες -0.5
Μελιτζάνες 8 ως 12 90-95% 7-10 μέρες -0.8
Αντίδια 0 95-100% 2-3 βδομάδες -0.1
Λαχανικά κατεψυγμένα -18 ως -23 6-12 μήνες
Σκόρδα, ξερά 0 65-70% 6-7 μήνες -0.8
Σκόρδα, πράσινα φυλλωτά 0 95-100% 10-14 μέρες -0.3
Horseradish -1 ως 0 95-100% 10-12 μήνες -1.8
Λάχανα τύπου Kale 0 95% 3-4 βδομάδες -0.5
Λάχανα τύπου Kohlrabi 0 95% 2-4 βδομάδες -1
Πράσα, πράσινα 0 95% 1-3 μήνες -0.7
Μαρούλια 0 ως 1 95-100% 2-3 βδομάδες -0.2
Μανιτάρια 0 95% 3-4 μέρες -0.9
Μπάμιες 7 ως 10 90-95% 7-10 μέρες -1.8
Κρεμμύδια πράσινα 0 95-100% 3-4 βδομάδες -0.9
Κρεμμύδια ξερά 0 65-75% 1-8 μήνες -0.8
Μαϊντανός 0 95-100% 1-2 μήνες -1.1
Αρακάς πράσινος 0 95% 1-3 βδομάδες -0.6
Αρακάς, ξερός 10 70% 6-8 μήνες
Πιπεριές αποξηραμένες 0 ως 10 60-70% 6 μήνες -0.9
Πιπεριές γλυκές 7 ως 13 90-95% 2-3 βδομάδες -0.7
Πατάτες πρώιμες 10 ως 13 90% -0.6
Πατάτες κύριας συγκομιδής 3 ως 10 90-95% 5-8 μήνες -0.7
Πατάτες γλυκές 13 ως 16 85-90% 4-7 μήνες -1.3
Κολοκύθες 10 ως 13 50-75% 2-3 μήνες -0.8
Ραπάνια άνοιξης 0 95% 3-4 βδομάδες -0.7
Ραπάνια χειμώνα 0 95-100% 2-4 μήνες -0.7
Γογγύλια Rutabaga 0 98-100% 4-6 μήνες -1.1
Σπόροι Λαχανικών 0 ως 10 50-65% 10-12 μήνες
Σπανάκι 0 95-98% 10-14 μέρες -1
Κολοκύθια καλοκαιρινά 5 ως 10 85-95% 5-14 μέρες -0.5
Κολοκύθια χειμερινά 10 ως 13 50-75% 4-6 μήνες -0.8
Τομάτες ώριμες πράσινες 13 ως 21 90-95% 1-3 βδομάδες -0.6
Τομάτες ώριμες γερές 7 ως 10 90-95% 4-7 μέρες -0.5
Κάρδαμο 0 95% 3-4 μέρες -0.3
Γλυκοπατάτα Yam 16 85-90% 3-6 μήνες
ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Μήλα -1 ως 4 90-95% 3-8 μήνες -1.1
Μήλα ξερά 0 ως 5 55-60% 5-8 μήνες
Βερίκοκα 0 90-95% 1-2 βδομάδες -1.1
Αβοκάντο 4 ως 13 85-90% 2-4 βδομάδες -0.3
Βατόμουρα (blackberries) -0.5 ως 0 90-95% 3 μέρες -0.8
Μούρα blueberries -1 ως 0 90-95% 2 βδομάδες -1.6
Πεπονάκια 2 ως 4 95% 5-15 μέρες -1.2
Κεράσια στυφά -1 ως 1 90-95% 3-7 μέρες -1.7
Κεράσια γλυκά -1 ως -0.5 90-95% 2-3 βδομάδες -1.8
Πεπόνια casaba 7 ως 10 85-95% 4-6 βδομάδες -1.1
Μούρα cranberries 2 ως 4 90-95% 2-4 μήνες -0.9
Χουρμάδες -18 ή 0 <75% 6-12 μήνες -16
Μούρα Dewberries -1 ως 0 90-95% 3 μέρες -1.3
Σύκα ξερά 0 ως 4 50-60% 9-12 μήνες
Σύκα φρέσκα -1 ως 0 85-90% 7-10 μέρες -2.4
Φρούτα κατεψυγμένα -23 ως -18 90-95% 6-12 μήνες
Φραγκοστάφυλλα (goosberries) -1 ως 0 90-95% 2-4 βδομάδες -1.1
Γκρέιπφρουτ 10 ως 16 85-90% 6-10 βδομάδες -1.1
Σταφύλια Αμερικής -1 ως 0 85-90% 2-8 βδομάδες -1.6
Σταφύλια Vinifera -1 90-95% 3-6 μήνες -2.1
Γουάβα (Guava) 5 ως 10 90% 2-3 βδομάδες
Πεπόνια Honeydew 7 ως 10 90-95% 3-4 βδομάδες -0.9
Λεμόνια 0 ή 10-14 85-90% 1-6 μήνες -1.4
Λεμόνια lime 9-10 85-90% 6-8 βδομάδες -1.6
Μάνγκο 13 85-90% 2-3 βδομάδες -0.9
Νεκταρίνια -0.5 ως 0 90% 2-4 βδομάδες -0.9
Ελιές, φρέσκες 7 ως 10 85-90% 4-6 βδομάδες -1.4
Πορτοκάλια 0 ως 9 85-90% 3-12 βδομάδες -0.8
Παπάγια 7 85-90% 1-3 βδομάδες -0.8
Ροδάκινα -0.5 ως 0 90-95% 2-4 βδομάδες -0.9
Ροδάκινα ξερά 0 ως 5 55-60% 5-8 μήνες
Αχλάδια -1.6 ως -0.5 90-95% 2-7 μήνες -1.6
Πεπόνια Περσίας 7 ως 10 90-95% 2 βδομάδες -0.8
Διόσπυρος (Persimmon) -1 90% 3-4 μήνες -2.2
Ανανάς, ώριμος 7 85-90% 2-4 βδομάδες -1
Δαμάσκηνα φρέσκα -1 ως 0 90-95% 2-4 βδομάδες -0.8
Ρόδια 5 90-95% 2-3 μήνες -0.3
Δαμάσκηνα ξερά 0 ως 5 55-60% 5-8 μήνες
Κυδώνια (quince) -1 ως 0 90% 2-3 μήνες -2
Βατόμουρα raspberries μαύρα -0.5 ως 0 90-95% 2-3 μέρες -1.1
Βατόμουρα raspberries κόκκινα -0.5 ως 0 90-95% 2-3 μέρες -0.6
Φράουλες -0.5 ως 0 90-95% 5-7 μέρες -0.8
Μανδαρίνια (tangerines) 4 90-95% 2-4 βδομάδες -1.1
Καρπούζια 10 ως 15 90% 2-3 βδομάδες -0.4
ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Ψάρια νωπά διάφορα 0 ως 1 95-100% 4-10 μέρες -2.2
Ψάρι Σολομός νωπός -1 ως 1 95-100% 18 μέρες -2.2
Ψάρι τόνος νωπός 0 ως 2 95-100% 14 μέρες -2.2
Ψάρι σκουμπρί – κολιός νωπά 0 ως 1 95-100% 6-8 μέρες -2.2
Ψάρια κατεψυγμένα -29 ως -18 90-95% 6-12 μήνες
ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Χτένια νωπά 0 ως 1 95-100% 12 μέρες -2.2
Γαρίδες νωπές -1 ως 1 95-100% 12-14 μέρες -2.2
Αστακός Αμερικής νωπός 5 ως 10 Σε θαλασ. νερό -2.2
Στρείδια – μύδια χωρίς κέλυφος 0 ως 2 100% 5-8 μέρες -2.2
Στρείδια με κέλυφος 5 ως 10 95-100% 5 μέρες -2.8
Οστρακοειδή κατεψυγμένα -29 ως -18 90-95% 3-8 μήνες
ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Μοσχάρι νωπό, μέσος όρος 0 ως 1 88-92% 1-6 βδομάδες -2.2
Μοσχάρι νωπό choice 60% lean 0 ως 4 85-90% 1-3 βδομάδες -1.7
Μοσχάρι νωπό prime 54% lean 0 ως 1 85% 1-3 βδομάδες -2.2
Μοσχάρι νωπό Sirloin cut 0 ως 1 85% 1-3 βδομάδες
Μοσχάρι νωπό round cut 0 ως 1 85% 1-3 βδομάδες
Μοσχάρι αποξηραμένο 10 ως 15 15% 6-8 βδομάδες
Συκώτι νωπό 0 90% 5 μέρες -1.7
Μοσχάρι κατεψυγμένο -23 ως -18 90-95% 6-12 μήνες
ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Χοιρινό νωπό μέσος όρος 0 ως 1 85-90% 3-7 μέρες -2.2
Χοιρινό νωπό 47% lean 0 ως 1 85-90% 3-5 μέρες
Χοιρινό νωπό bellies 35% lean 0 ως 1 85% 3-5 μέρες
Χοιρινό νωπό backfat 100% fat 0 ως 1 85% 3-7 μέρες
Χοιρινό νωπό shoulder 67% lean 0 ως 1 85% 3-5 μέρες -2.2
Χοιρινό κατεψυγμένο -23 ως -18 90-95% 4-8 μήνες
Χοιρινό χοιρομέρι (ham) 74% lean 0 ως 1 80-85% 3-5 μέρες -1.7
Χοιρινό χοιρομέρι (ham) ελαφρώς παστό 3 ως 5 80-85% 1-2 βδομάδες
Χοιρινό χοιρομέρι (ham) κανονικά παστό 10 ως 15 65-70% 3-5 μήνες
Χοιρινό χοιρομέρι (ham) κατεψυγμένο -23 ως -18 90-95% 6-8 μήνες
Χοιρινό μπέικον μεσαία λιπαρά 3 ως 5 80-85% 2-3 βδομάδες
Χοιρινό μπέικον παστό farm style 16 ως 18 85% 4-6 μήνες
Χοιρινό μπέικον παστό packer style 1 ως 4 85% 2-6 βδομάδες
Χοιρινό μπέικον κατεψυγμένο -23 ως -18 90-95% 2-4 μήνες
Χοιρινά λουκάνικα νωπά 0 ως 1 85% 1-7 μέρες
Χοιρινά λουκάνικα country καπνιστά 0 85% 1-3 βδομάδες -3.9
Χοιρινά λουκάνικα country Φρανκφούρτης 0 85% 1-3 βδομάδες -1.7
ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Αρνί νωπό, μέσος όρος 0 ως 1 85-90% 5-12 μέρες -2.2 ως -1.7
Αρνί νωπό 67% lean 0 85% 5-12 μέρες -1.9
Αρνί νωπό πόδι 83% lean 5 85% 5-12 μέρες
Αρνί κατεψυγμένο -23 ως -18 90-95% 8-12 μήνες
ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Πουλερικά νωπά, μέσος όρος -2 ως 0 95-100% 1-4 βδομάδες -2.8
Κοτόπουλα νωπά γενικά -2 ως 0 95-100% 1-4 βδομάδες -2.8
Γαλοπούλες νωπές γενικά -2 ως 0 95-100% 1-4 βδομάδες -2.8
Πάπιες νωπές -2 ως 0 95-100% 1 βδομάδα -2.8
Πουλερικά κατεψυγμένα -23 ως -18 90-95% 12 μήνες
ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Κουνέλια νωπά 0 ως 1 90-95% 1-5 μέρες
ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Βούτυρο νωπό 0 75-85% 1 μήνα -20 ως -0.6
Βούτυρο κατεψυγμένο -23 70-85% 12 μήνες
Τυρί Τσένταρ μακρά αποθήκευση 0 ως 1 65% 12 μήνες -13
Τυρί Τσένταρ βραχεία αποθήκευση 4.4 65% 6 μήνες -13
Τυρί Τσένταρ κατηργασμένο (processed) 4.4 65% 12 μήνες -7.2
Τυρί Τσένταρ τριμένο 4.4 65% 12 μήνες
Παγωτά 10% λιπαρά -29 ως -26 3-23 μήνες -5.6
Γάλα πλήρες παστεριωμένο Α βαθμού 0 ως 1 2-3 μήνες -0.6
Γάλα πλήρες αφυδατωμένο 21 χαμηλή 6-9 μήνες
Γάλα χωρίς λιπαρά αφυδατωμένο 7 ως 21 χαμηλή 16 μήνες
Γάλα εβαπορέ 4 24 μήνες -1.4
Γάλα εβαπορέ άγλυκο 21 12 μήνες -1.4
Γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο σακχαρούχο 4 15 μήνες -15
Γάλακτος ορρός αφυδατωμένος 21 χαμηλη 12 μήνες
ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Αυγά με κέλυφος -2 ως 0 80-85% 5-6 μήνες -2.2
Αυγά με κέλυφος, ψύξη στην παραγωγή 10 ως 13 70-75% 2-3 βδομάδες -2.2
Αυγά κατεψυγμένα ολόκληρα -18 και κάτω 1 χρόνο συν
Αυγά κατεψυγμένα κροκοί -18 και κάτω 1 χρόνο συν
Αυγά κατεψυγμένα ασπράδια -18 και κάτω 1 χρόνο συν
Αυγά ολόκληρου στερεά 2 ως 4 χαμηλή 6-12 μήνες
Αυγά στερεά κροκού 2 ως 4 χαμηλή 6-12 μήνες
Αυγά στερεά λευκώματος (αλμπουμίνη) Δωματίου χαμηλή 1 χρόνο συν
ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Καραμέλες γάλακτος – σοκολάτας -18 ως 1 40% 6-12 μήνες
Καραμέλες peanut brittle -18 ως 1 40% 1.5 ως 6 μήνες
Καραμέλες fudge -18 ως 1 65% 5-12 μήνες
Καραμέλες marshmallows -18 ως 1 65% 3-9 μήνες
ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ
Μπύρα βαρελάκια 2 ως 4 3-8 βδομάδες -2.2
Μπύρα φιάλη ή κουτί 2 ως 4 <65% 3-6 μήνες
Ψωμί -18 3-13 βδομάδες
Κονσέρβες 0 ως 16 <70% 1 χρόνο
Καφές πράσινος 2 ως 3 80-85% 2-4 μήνες
Γούνες και υφάσματα 1 ως 4 45-55% αρκετά χρόνια
Μέλι <10 1 χρόνο συν
Λαρδί (χωρίς αντιοξειδωτικό) -18 90-95% 12-14 μήνες
Ξηροί καρποί 0 ως 10 65-75% 8-12 μήνες -5 (κάστανα) ως -10
Σπορέλαια 21 1 χρόνο συν
Μαργαρίνη φυτική 2 60-70% 1 χρόνο συν
Χυμός πορτοκάλι -1 ως 2 3-6 βδομάδες
Ποπκορν ωμό 0 ως 4 85% 4-6 βδομάδες
Μαγιά φούρνου συμπιεσμένη -0.6 ως 0
Καπνός σε κάδους 10 ως 18 50-65% 1 χρόνο
Καπνός σε δέματα 2 ως 4 70-85% 1-2 χρόνια
Τσιγάρα 2 ως 8 50-55% 6 μήνες
Πούρα 2 ως 10 60-65% 2 μήνες
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ